0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Laura Ojala innostui fitness -harrastuksesta

Soinilaissyntyinen, nykyään Turussa asuva Laura Ojala innostui salitreenaamisesta ammattikoulun alussa vuonna 2012.

– Halusin alkaa liikkua ja voida hyvin. Aloin silloin myös panostaa ruokailuun ja siitä alkoi muodostua elämäntapa. 2015 kävin katsomassa ensimmäiset fitnesskisat Lahdessa. Siitä jäi kytemään ajatus, että joskus haluaisin nousta itsekin lavalle, Laura muistelee.

MAINOS

– Vuoden 2016 lopussa sain itselleni valmentajan Helsingistä. Anna Virmajoki on kokenut bikini fitness -kisaaja ja -valmentaja. Silloin tehtiin suunnitelma, että kisaisin keväällä 2018 Helsingin kisoissa fitness classic -sarjassa.

Kisan jälkeen tankataan – vaikkapa sitten munkilla!

– Aloitin kisadiettini lokakuussa kauhun sekaisin tuntein, kun ei osannut yhtään sanoa mitä tuleva pitää sisällään. Dieetin alku oli helppo, mutta vähitellen, kun tahtia kiristettiin, se vaikeni. Loppuvaihe oli itselle raskas ja jo useaan otteeseen luovuttaminen kävi mielessä. Kuitenkin suomalaisella sisulla vedettiin täysillä loppuun asti, kertoo Laura.

– Olin niin ylpeä siitä, mitä olin saanut aikaan ja pääsin lavalle asti. Lavalla oli juuri sellaista, kun pitikin olla. Siellä sai nauttia oman työn tuloksesta. Kuitenkaan oma suoritus ei ihan yltänyt finaaliin asti. Aluksi valtasi suuri pettymys, mutta junioritasollakin on todella kova taso.

– Nyt katseet on käännetty jo tulevaisuutta kohti ja seuraavat kisat ovat syksyllä 2019. Aloitan myös työtä personal trainer -hommien parissa, jossa otan asiakkaita etävalmennusmahdollisuudella. Oma treenaaminen jatkuu entiseen malliin. Elämä on hiukan rennompaa näin treenien kehityskaudella.

– Unelmien eteen täytyy jaksaa paiskia hommia ja niitä päin aion kyllä mennä täysillä! sanoo sisukas fitnessharrastaja.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät