-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kauppakeskus Kuurnan KevätKuhinoilla meininkiä jokaiseen makuun!

Kauppakeskus Kuurnassa Kuortaneella on päätetty tempaista kevään ja lähestyvän kesän merkeissä kaikkien aikojen ensimmäisillä KevätKuhinoilla. Ne järjestetään perjantaina 11.5. kello 10-17 välisenä aikana.
Kuortaneella on kuhistu jo kauan, etenkin kesän isoilla markkinoilla, mutta myös JouluKuhinat joulunavausmarkkinoineen ovat jo vakiintuneet paikkakunnalle.

Kesän ja talven Kuhinoilla on omat järjestäjänsä. Kauppakeskus Kuurnan Toimijat ry on järjestänyt lisäksi jo kahdesti myös SyysKuhinat ja nyt tulossa on ensimmäiset kuhinat kevääseen.

MAINOS

Kuurnassa kauppaa tehdään energisellä naisporukalla, sillä lähes kaikki kauppakeskuksen yrittäjät ovat naisia. Saman katon alta löytyy kymmenen eri toimijaa ja kaikki ovat innolla mukana KevätKuhinoiden järjestelyissä.

– Meillä on käynyt Kuhinoilla hyvin väkeä Kuortaneen ulkopuoleltakin ja järjestämme jälleen tapahtuman, johon kannattaa lähteä kauempaakin, toimijat lupaavat.

Toukokuu on hyvä aika kuhinoille, koska liikkeissä on jo kesä esillä ja talven jäljiltä voi olla vielä jotain edukasta ulos myytävääkin… luonnollisesti liikkeet varustautuvat tapahtumiin myös hyvin tarjouksin ja pitämällä liikkeidensä ovia auki niin, että kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla tutustumaan paikan päälle.

Luvassa on myös yhteistä arvontaa että liikkeiden omia arvontoja. Kannattaa siis kiertää koko kauppakeskus kerralla!

Tärkeä osa Kuhinoita ovat aina markkinamyyjät. Kuurnaan sisälle on saatu järjestettyä peräti 12 markkinapaikkaa, ja ne myytiin heti loppuun.

Myös ulkoalueelle on tulossa hyvin myyjiä, monenlaista ostettavaa asiakkaille on siis tarjolla! Matti-myöhäisilläkin kauppiailla on vielä mahdollisuus varata paikkansa ulkoalueelta nimellistä kympin vuokraa vastaan.

Kauppakeskus valmiina palvelemaan!

Kuurnan kauppiaat ovat laittaneet KevätKuhinoille liikkeensä iskuun, jotta asiakkaat saisivat mahdollisimman mukavan kokemuksen vierailultaan.

Esimerkiksi Elina Niemen luotsaama Elinan JalkaHoiva järjestää päivään tuotetarjouksia ja uusista hoitovarauksista saa Kuhinoilla mukavan alennuksen. Tämä asia kannattaa huomata äitienpäivän merkeissä!

SagaStylen Saara Vierikko lupaa laittaa liikkeeseensä esille ideoita kesään, esimerkkejä toteutettavista tuotteista. Kannattaakin poiketa, jos mikään ompelimon, verhoomon tai nahkaverstaan alaan liittyvä asia kiinostaa!

Tili- ja Isännöintipalvelu Armi Kaaranka Ky:n ovet ovat Kuhinoilla avoinna. Jos kiinnostuneet haluavat poiketa tutustumassa alan palveluihin, niin tässä on hyvä tilaisuus! Myös Graafinen suunnittelu Japlan Oy:n Maarit Korpela on valmiina esittelemään alan palveluja Kuhinavieraille.

Toimintakeskuksen myymälän ovet ovat avoinna tarjoten mm. Kuortane Design -tuotteita.

Kuortaneen Kirjakaupassa on luvassa Kuhinapäivään tarjouksia, joita kannattaa lähteä tutkimaan kauempaakin. Kristiina Vainiola kertoo, että monenlaista muutakin on luvassa, mitä näkee vasta paikan päällä!

4H:n toiminnanjohtaja Sanna Kämppi lupaa, että 4H paistaa tapahtumassa Kuurnan sisätiloissa neuvotteluhuoneessa makoisia vohveleita ja myy 4H:n arpoja.

Kuortaneen Kirppiksellä Jenni Ala-Salmi kertoo myyjien jo varautuneen tulevaan Kuhinapäivään ja myyntipöydät notkuvatkin mielenkiintoista tuotetta. – Myyjät ovat mukavasti huomioineet sesongin ja tarjolla on paljon kevääseen ja kesään liittyvää tavaraa.

Kotileipomo Paula Kahra keittelee myös Kuhinapäivänä kahvia tuoreen pullan ja munkkien kanssa ja lupaa hyviä tarjouksia myös kotiin vietäviin herkkuihin. Tarjolla ovat myös gluteenittomat tuotteet.

Aktiivisesti toimiva Kauppakeskus Kuurnan Toimijat ry toivoo asiakkaiden ottavan myös keväiset Kuhinat omakseen. Markkinoilla käydessään voi tutustua Kuurnaan paremminkin ja tsekata vaikkapa talon kokoustilat, joita vuokrataan myös ulkopuolisille.

Tilat soveltuvat jopa 20-30 henkilön kokoontumisiin ja paikalla on hyvä kokousvarustus tykkeineen. Tarjoilut saa tilattua Paulalta ja varauksia ottaa vastaan Kirjakauppa. Kokoustiloja voi vuokrata myös muulloin, kuin Kuurnan aukioloaikoina.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät