Alajärven tekninen toimisto on pian Hoiskossa

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kaupungin tekninen toimisto muuttaa tällä viikolla Hoiskoon. Muuttoa tehdään parhaillaan ja siksi ovet ovat kiinni niin lähtö- kuin tulopaikassakin, mutta tulevasta maanantaista 21.5. alkaen palvelut pelaavat jo täysillä uudesta osoitteesta.

Tekninen johtaja Jouni Hänninen kertoo, että tilat Hoiskossa ovat mainiot. Kaikkiaan noin tuhannen neliön toimistotiloista teknisen toimiston käyttöön on otettu noin 500, mikä on merkittävästi enemmän kuin aiemmassa sijainnissa.

MAINOS
Teknisen toimiston tilat ovat avarat ja rauhalliset, antaen hyvän paikan keskittyä olennaiseen – työntekoon!

Muutto onkin henkilöstön kannalta mieluisa juuri siksi, että tilaa on nyt selvästi enemmän ja ilmanvaihto pelaa toisin kuin aiemmassa paikassa.

Muuttoon ei kuitenkaan ryhdytty teknisen toimen tilatarpeiden vuoksi, vaan koska vanhaa toimistoa tarvittiin sote -keskuksen tarpeisiin. Ennen uutta käyttöönottoa tilojen ilmastointi laitetaan kuntoon.

Hoiskossa tulee ensi viikon alusta lukien sijaitsemaan teknisen toimiston palvelut niin, että siellä on avarat ja valoisat toimistot 14 henkilölle, sekä luonnollisesti sosiaalitilat, keittiö, arkistot ja neuvotteluhuone.

Alakerrassa on tekninen johtaja Jouni Hännisen huoneen lisäksi rakennustarkastaja Harri Björkbackan, toimistosihteeri Tapio Höykinpuron, maanmittausteknikko Ville Vistbackan sekä toimisto- ja kaavoitusihteeri Sirma Lampisen ja kaavoituspäällikkö Pekka Isotalon työhuoneet.

Rakennuksen yläkerroksesta löytyvät toimistosihteeri Pirjo Rintala, tilapalvelupäällikkö Timo Ketola, yleisten alueiden päällikkö Pentti Yli-Olli, rakennusmestari Juuso Pikkukangas, palvelupäällikkö Sanna Matintupa ja puhdistuspalvelujen esimiehet, vs.palvelupäällikkö Sari Koivuranta, Susanna Halla-aho sekä Pirjo Hosionaho.

Kaikille toiminnoille saatiin kiinteistöön hyvät tilat varsin vähäisin muutoksin. Tiloihin nousi CLT -levystä väliseiniä ja toimistoihin tarvittiin ovet. Myös pieniä huonekohtaisia säätöjä ilmastoinnin kanssa tehtiin.

Ensi maanantaista alkaen toiminnot ovat täydessä vauhdissa uudessa paikassa. Ovet ovat avoinna liukuvan työajan puitteissa ainakin kello 7-15, mutta toki tulijan kannattaa sopia ajasta sen henkilön kanssa jonka haluaa tavata, ettei tule hukkareissua.

Tuula Jokiaho

 

Teknisen toimiston kulmalla on iso kyltti, josta selviää missä rakennuksessa toimisto sijaitsee.
MAINOS
Edellinen artikkeliMusiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillinen korostaa luontoa
Seuraava artikkeliTätä reissua emme unohda koskaan: Kohtumiseni, sõbrad!