0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Vuoden Naisyrittäjäksi Heli Joensuu

Alajärven Naisyrittäjät palkitsi Vuoden Naisyrittäjänä Heli Joensuun. Hän on toiminut vuodesta 2010 lähtien Hius- ja Kauneuskeskus Lumon yrittäjänä.

Heli valmistui vuonna 2007 Kemi-Tornion ammattiopistosta parturi-kampaajaksi ja kosmetologiksi. Kun lapsista Melinda oli 3,5-vuotias ja Rasmus 1,5-vuotias, Heli ja Suvi Koivusaari löysivät yhdessä sopivat tilat Citykorttelista, missä tiloissa Hius- ja Kauneuskeskus Lumo yhä toimii.

MAINOS

Jo opiskeluaikana Heli teki työharjoittelua Suvin liikkeessä, ja kokeneen yrittäjän kanssa oli turvallista aloittaa liiketoiminta.

Kahden ammatin harjoittaminen on vaatinut investoinnin kahteen toisiaan tukevaan, mutta erilliseen toimintaan. Puoliso Jani Joensuu ja yrittäjäisä Reijo Saarela tukivat Heliä, jotta hän uskalsi tehdä tarvittavat investoinnit.

Heli on kouluttautunut lisää vuosien varrella, ja hän tekee myös pigmentointeja ja ripsienpidennyksiä. Helin mukaan parturi-kampaajan työ on luomista ja suunnittelua sekä hektisempää, kun puolestaan kosmetologin työ vastapainona rauhallisempaa. Molemmat ovat kuitenkin asiakaspalvelutyötä, josta Heli nauttii.

Jouko Etula toi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun ja Alajärven kaupungin puolesta onnittelut Helille. Etulan mukaan Citykortteli on muodostunut hyvinvointikortteliksi, jossa varsinaista kauppatoimintaa ei enää ole. Hius- ja Kauneuskeskus Lumo on osa niitä elintärkeitä palveluita, joka vetää Alajärvelle väkeä myös paikkakunnan ulkopuolelta.

Heli kiittää Naisyrittäjiä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelua ja Alajärven kaupunkia saamastaan huomionosoituksesta. Heli oli yllättynyt ja ilahtunut valinnastaan Vuoden Naisyrittäjäksi. Hän kiittää samalla myös asiakkaitaan. Hänelle työ on erittäin palkitsevaa ja mielekästä.

Alajärven Naisyrittäjät on vuoden vaihteessa haasteen edessä, kun yhdistyksen puheenjohtaja Minna Luiro luopuu luottamustehtävästään. Jotta yhdistyksen toiminta on jatkossakin mahdollista, uudelle kaudelle tarvitaan uusi puheenjohtaja. Minna vinkkaakin, että nyt on puoli vuotta aikaa tuumata olisiko joku halukas lähtemään yhdistyksen puheenjohtajaksi.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät