0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Visit Hautakylä Oy tarjoaa laadukasta palvelua matkailijoille

Väliahon sisarukset Mikko, Mika ja Marianne, ovat aloittaneet yhdessä matkailualan yrityksen. Tätä varten he vuokrasivat Soinin Vuokratalot Oy:ltä Hautakylän Kaunishalmeen rivitalon. Yritys tarjoaa matkailijoille laadukasta yöpymismahdollisuutta maalaismaiseman keskellä.

Yritysidea lähti ExtremePark-hankeen ideointiryhmän kautta ja koska kyseessä on erinomaisessa kunnossa oleva 1990-luvulla rakennettu rivitalo, ei nuorten tarvinnut kovinkaan pitkään miettiä tarttuvatko yritysideaan.

MAINOS

Soinin kunnan tuki on ollut yrityksen perustamisessa erittäin tärkeää. Myös sisarusten vanhemmat avustavat nuoria yrityksen palvelujen tuottamisessa. Arja -äidillä on taloushallinnosta kokemusta ja hän on apuna yrityksen palvelutarjontaa kehiteltäessä.

Yrittäjistä Mikko ja Mika ovat rakennusalan ammattilaisia, eli heidän kautta myös rakennuspuolen työt onnistuvat. Marianne valmistui kasvatustieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta tänä keväänä.

Yritys tuottaa matkailualan palvelua ja vuokraa viittä saunallista kaksiota matkailijoille sekä tuottaa ja kehittelee myös muita mahdollisia palveluja. Kaikissa huoneistoissa on keittiö/keittokomero, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna.

Huoneistoissa on omat televisiot ja rivitalon pihamaalla on nuotiopaikka sekä lapsille leikkipaikka. Lapset pyritään ottamaan huomioon erittäin monipuolisesti, kun palvelua suunnitellaan matkailijoille.

Asuntoautolla matkustavat voivat myös yöpyä alueella ja heille tarjotaan mahdollisuus peseytymiseen, sanomiseen sekä tarjotaan aamiaispalveluja. Hautakylän ympäristössä on myös upeat kalastus-, marjastus- sekä metsästysmaastot.

Arpainen tarjoaa hienon lähialueen patikointikohteen ja lisäksi lähialueella on uimarantoja ja rauhalliset kylätiet/hiekkatiet kutsuvat pyöräilemään, joten päivät kuluvat luonnon helmassa kyläidyllin keskellä rauhallisesti.

Ähtärin Eläinpuistoon sekä Panda-talolle Lumen ja Pyryn luokse on 30 kilometrin automatka ja sinne ajaa reippaassa puolessa tunnissa.

Tilauksesta vieraat voivat käydä Väliahon tilalla tutustumassa kissoihin, koiriin, kanoihin sekä hevosiin ihan rivitalon naapurissa. Tilalla on kolme hevosta, joista kaksi on lapsienkin rapsuteltavaksi soveltuvia -miniatyyrihevosia.

Markkinointi tehdään tällä hetkellä Bookingin sekä Airbnb:n kautta ja markkinointia vahvistetaan tulevaisuudessa myös muiden kanavien kautta. Lisäpalveluina ja tilauksesta tarjotaan eläinavusteisen valmentajan palveluja, shiatsuhoitoja ja kotieläintilavierailu jne. Eläinavusteisia palveluja tarjotaan myös päiväkoteihin, laitoksiin ja muille haluaville.

Yrityksen tiloissa järjestetään myös kurssitoimintaa. Tulossa on mm. Voimauttava äiti & lapsileiri 15.-17.6. sekä 29.6.-1.7. Leirit toteutetaan yhteistyössä tunnetaito-ohjaaja Hannamaria Ahon kanssa.
Kehon ja mielen hoitokeskus BodyMind Center/ Kimmo Peltolan kursseja on tulossa 6.7. Hathajooga, 7.7. Kiinalainen terveysliikunta Tai-chi-kung sekä 8.7. Simply Meditation.

Hyvinvointia ja läsnäoloharjoituksia eläinten kanssa maalaismaisen kyläidyllin keskellä on maanantaina 23.7. sekä perjantaina 27.7. Näiden toteutuksesta vastaa eläinavusteinen valmentaja Arja Väliaho.

Visit Hautakylä Oy:stä toivotaan laajaa yhteistyötä alueen erilaisia matkailupalveluja tuottavien toimijoiden kanssa ja yhteydenottoja yhteisen palvelutuotannon kehittämisen näkökulmasta.

Yrityksen toimintaan voi tulla tutustumaan (Teeriperäntie 49) Soiniin perjantaina 8.6. Kahvipannu on kuumana kello 13-18 välisenä aikana.

Yhteydentotot ja ilmoittautumiset kursseille Arja Väliaholle p. 040 758 8019 tai sähköpostilla arjat.valiaho@gmail.com.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät