-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Ylistysryhmä Soihtu sai kutsun Medialähetyspäiville

Alajärven seurakunnan ylistysryhmä Soihtu sai kutsun tulla toteuttamaan Ylistysmessun Medialähetyspäiville Vivamoon Lohjalle toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

Soihdun ohjelmistossa Ylistysmessu on ollut viiden vuoden ajan. Ylistysmessu on muusikko Pekka Simojoen lauluihin pohjautuva usean ylistyslaulun kokonaisuus, joka johdattaa messun kulkua. Ylistysmessu- ohjelmistolla Soihtu on esiintynyt aiemmin Alajärvellä, Soinissa, Kauhavalla, Ylistarossa ja Seinäjoella.

MAINOS

Ylistysryhmää johtaa Ari Anttila. Ylistysryhmä Soihtu on ollut koossa kohta 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä kuorossa laulaa hieman alle 20 sopraanoa ja alttoa.

Laulajia on Alajärveltä, Soinista ja Vimpelistä. Bändin peruskokoonpanossa soittavat Leena Pesu, Henri Järvinen, Seppo Lahti sekä Ylistysmessujen yhteydessä Kimmo Niskala ja Jukka Nurmi.

Tilaisuus, johon Soihtu on kutsuttu on kesäkuussa 45 vuotta täyttävän Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan valtakunnallinen kesäjuhla. Lohjalla Vivamossa 26.-27.5. järjestettävien Medialähetyspäivien teemana on Yhteyden ytimessä.

Tapahtumassa esiintyy myös Pekka Simojoki. Siellä julkistetaan Pekan farsinkielinen versio Ylistysmessu-levystä, joka on aiemmin ilmestynyt myös englanninkielisenä, nimellä Nordic Praise.

Valtakunnallisten Medialähetyspäivien kansainvälinen vieras on Augustine Bhuinya TWR-Intiasta. Samalla vietetään Intian-työn 30. juhlavuotta.

Ylistysryhmä Soihtu saa Vivamon keikkaansa varten tukea yhteisöiltä ja yrityksiltä. Soihtua ovat sponsoroimassa Alajärven Seurakunta, Japo, Alvariini, MTY Hauta-aho, Missionmen – Suomen Liikemiesten Lähetysliitto, OmaSP ja Osuuspankki.

Kuulumisia Medialähetyspäiviltä ja terveisiä Soihdun reissusta kuulet Kotikirkon Kanavalla Järviradiossa 7. kesäkuuta kello 17. Mukana ylistysryhmän johtaja Ari Anttila sekä yksi Soihdun laulajista, Sansan Toivoa naisille -työn verkostokoordinaattori Satu Hauta-aho.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät