-15.8 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Asko Matikka Soiniin

Seinäjokelainen pastori ja sielunhoitoterapeutti Asko Matikka on sitä mieltä, että ihmisen moninaiset ongelmat johtuvat useimmiten rakkauden puutteesta.

– Me emme ole itse rakastaneet Jumalaa yli kaiken emmekä lähimmäisiämme niin kuin itseämme. Myöskään lähimmäisemme eivät ole onnistuneet tässä tehtävässä. Siksi ihmisillä voi olla vakavia tunne-elämän häiriöitä.

– Kuitenkin Jumalan kaikkivoipa rakkaus ja sen jakaminen luo mahdollisuuden päästä toipumisen tielle.

MAINOS

Askolla on vuosikymmenten kokemus kohdata ja auttaa ihmisiä sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Soiniin Asko tulee ystävänsä Heikki Jouppilan kanssa, joka tunnetaan myös armoitettuna sielunhoitajana.

Illan aiheena on edellisen lisäksi anteeksiantaminen. Musiikissa Raija ja Maarit. Tilaisuus on maanantaina 28.5. kello 18 Ystäväntuvalla ja sinne on kaikilla vapaa pääsy, tauolla tarjoillaan pullakahvit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät