0.8 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Veto voitti Joensuussa, Ankkurit hävisi Kankaanpäässä

Miesten Superpesiksen järviseutulaisjoukkueet pelasivat sunnuntaina vieraissa. Veto haki kaksi sarjapistettä Joensuusta jaksoin 1–2k (4–2, 1–7, 1–1, 3–4). Ankkurit matkasi Kankaanpäähän, josta ei irronnut pisteitä paikalliselta Mailalta. Ottelun tiukat loppulukemat kirjattiin 1–0 (3–2, 3–3). Ankkureita piti pinnalla Sami Mikkolanaho, joka löi kaikki joukkueensa juoksut.

Veto jäi avausjaksolla alakynteen Joensuun uudella Kerubi Stadionilla. Toiselle jaksolle vieraat virittivät itsensä hyvään iskuun sekä ulkona että etenkin sisällä. Teemu Isokedon tyhjään kenttään lyömä kunnari oli samalla toisen jakson voittojuoksu. Supervuorossa Veto aloitti sisällä ja teki yhden juoksun. JoMa vastasi juoksulla ja edessä oli kotiutuslyöntikisa.

MAINOS

Kotarissa Veto sai neljä juoksua, joista etenkin viidennen parin Timo Hanhisalon 1+1 sai joukkueen tuulettamaan. Vaaralliseksi tiedetty isäntäjoukkue hivuttautui ennen viimeistä paria jo juoksun päähän. Viides pari ei onnistunut juoksunteossa ja Veto pääsi lähtemään kohti seuraavaa etappiaan kahden sarjapisteen kera.

Sekä Kankaanpään Mailalla että Alajärven Ankkureilla oli ennen sunnuntain kohtaamista pelattuna seitsemän ottelua. Joukkueiden sijoitukset olivat 12:s ja 13:s ja odotettavissa oli tiukka ja tasainen taistelu sarjapisteistä. Ankkureilla oli allaan viikon tauko ja kova lataus otteluun.

Jos vieraiden Sami Mikkolanaho oli joukkueensa kaikki kaikessa mailan varressa, niin neljä juoksua tuonut Mikko Pauna ja kolme juoksua lyönyt Petteri Kortelainen olivat kotivoiton pääarkkitehteja. KaMan sieppari Kari Kellokoski kuritti entistä seuraansa kahdella lyödyllä juoksulla. Satakuntalaisten kotivoittoa pohjustivat etenkin ulkopelin onnistumiset.

– Tasaista oli – niin kuin aina Kankaanpäässä. Kaveri oli juoksun verran parempi. Paikat oli voittoonkin asti, mutta se ei tänään riittänyt. Tyytyväinen olen siihen, että Mikkis (Mikkolanaho) nosti tasoa. Muista ei ollut tänään auttajaksi. Tätä tappiota ei saa jäädä kauaksi aikaa märehtimään, vaan tiistaina jatkuu pelit ja silloin on uudet jutut, mietti pelinjohtaja Ismo Ankkuri ottelun jälkeen.

Mikkolanahon mielestä Ankkurit hävisi ottelun tunnetasolla.

Ankkurit saa tiistaina Kitrolle kiilaan sarjanousija Haminan Palloilijat, joka on sarjataulukossa kuudentena 12 pisteellään.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät