-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Kotiutuskisasta ratkaisu

LaVe–Maila-Jussit 1–2 (2–3, 1–0, 0–0, 2–3)
Seinäjoen Maila- Jussit nappasi kaksi sarjapistettä Lappajärven Veikoilta erittäin tasaisessa naisten Superpesis-ottelussa. Peli venyi supervuoroon saakka, ennen kuin voittaja saatiin selville. Vieraileva Jussi- ryhmä oli kotiutuksissa tehokkaampi.

Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueen rynnistyksellä. Tanja Tuomelan hyvä pelivire jatkui myös tässä ottelussa ja hän sivalsi avausjuoksun puhtaalla välilyönnillä. Jussit tasoitti pelin omalla lyöntivuorollaan. Jakso näytti kääntyvän emännille Jenna Kallion määrämittaisella polttolinjaan suuntautuneella pörriäisellä, mutta niin ei käynyt. Seinäjoen tullessa tasoittavalle sisävuorolleen se sai aikaan ajolähdön. Kävi niin kuin muutaman kerran tällä kaudella. Lavettarien ulkokenttä petti ja jokeri Aino-Kaisa Mantere puhkaisi kolmospuolelta kaksi juoksua. Hän löi kaikki joukkueensa juoksut avausjaksolla.

MAINOS

Veikkojen kapteeni Essi Ritola nousi toisen jakson ratkaisijaksi Jussien polttolinjaan suuntautuneella lyönnillä, mikä lopulta päätyi kopparille saakka. Tämä jäikin jakson ainoaksi juoksuksi, sillä kolmostilanteilla ei pelissä herkuteltu.

Supervuorossa Lavettarilla oli mahdollisuus ratkaista peli, mutta kotiutusyritys jäi vaisuksi. Maila-Jussit napsi kotiutuskilpailun aluksi kolme juoksua, mihin kotijoukkue ei pystynyt vastaamaan.

LaVe hävisi pelin, mutta tilastojen valossa se oli parempi. Kolmostilanteet kirjattiin emännille 9-8, kärkilyöntiprosentit 55–41. ykköspalot 9–12.
– Jotta kolmen pisteen voittoa päästään juhlimaan, niin vielä sisäpelin pitää saada toimimaan paremmin. Ulkopeli oli hyvää, mikä mahdollistaa jatkossa pistetilin karttuvan, tuumi Veikkojen pelinjohtaja Tero Tuomela.

Tanja Tuomela onnistui kotijoukkueesta kaikissa seitsemässä yrityksessään ja hallitsi kopparin tontillaan laajaa aluetta. Toisella palkitulla lukkari Emmi Peltolalla oli suuri osuus siihen, että vieraiden aikeet saatiin torjuttua.

Veikkojen pelit jatkuvat jo lauantaina kello 17, jolloin Veikkolaan saapuu vieraita Etelä- Karjalasta. Pesä Ysit oli viime kaudella joukkue, miltä Lavettaret nappasi voiton. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä, mikä enteilee taas tasaista ja jännittävää vääntöä paremmuudesta. Joukkue toivoo yleisön löytävän tien Veikkolan kentälle kannustamaan ja nauttimaan jännittävästä matsista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät