25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Ankkureille kolme ja KuLePalle kaksi mitalia Powerista

Maailman suurimpaan juniorilentisturnaukseen, Power Cupiin osallistui jälleen lähes 10 000 nuorta, valmentajaa, huoltajaa ja kannustajaa. Tällä kertaa turnaus järjestettiin Kuopiossa. Turnaukseen osallistuu vuosittain noin 200 seuraa ja 900 joukkuetta, sekä 700 talkoolaista.

Turnausalueena toimi Kuopio-hallin ympäristö ja Puijon urheilualue. Harvoinpa lentopalloa pelataan yhtä aikaa viereisellä kentällä, kun mäkimiehet hyppäävät mäkimonttuun.

MAINOS

Jakelualueemme lentispelaajia oli jälleen mukana nelipäiväisessä tapahtumassa. Menestystä tuli etenkin Alajärven Ankkurien ja Kuortaneen Lentopallon, KuLePan, nuorille. Ankkureista nuorimmat F-tytöt onnistuivat mainiosti tsemppisarjassa. Siniset ja Keltaiset -joukkueet ottivat hienosti kaksoisvoiton!
N22-sarjassa KuLePa otti mestaruuden ja Ankkurien joukkue sarjan pronssia hyvillä peliotteilla. KuLepan C-tytöt nappasivat pronssia supersarjassa

Ankkureiden C-tyttöjen Keltaiset-joukkue saamassa ohjeita valmentajaltaan Arto Alaselta. Kuva: Susanna Jokela

Ankkurien B-tytöt pelasivat alkukankeuksien jälkeen mainiot pelipäivät. Sunnuntain aamuottelussa ratkaistiin kultaotteluun menevä joukkue. Peli Someroa vastaan päättyi niukkaan 1–2-tappioon. Pronssipeli Savonlinnan Ajoa vastaan kulki mallikkaasti.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät