Pihakirppiksiä Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärveläisten pihoilta voi lauantaina 14.7. tehdä löytöjä, kun Kirppisralli-tapahtuma pyörähtää käyntiin kello 10. Tapahtuma kestää kello 18 saakka. Ralliin osallistuu tänä vuonna jopa 74 pihaa ja myyjiä on runsaasti yli sata.

Paitsi kirppislöytöjä, moni tapahtumaan osallistuva tarjoaa pihallaan myös pop up -ravintolahengessä kahvia, lohikeittoa, leivoksia ja muuta hyvää. Joissain kohteissa voi kuulla eurotähden laulantaa tai päästä ponin selkään!

MAINOS

Alajärven kaupunki, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu ja paikalliset yritykset ovat lähteneet tukemaan tapahtumaa. Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty Kirppisralli sai suuren suosion ja innokkaimmat myyjät ilmoittautuivat myyjiksi aikaisin keväällä.

Kaappeja, autotalleja ja varastoja on pengottu tehokkaasti, jotta rallikansan ei tarvitse lähteä tyhjin käsin kotiin. Myytävänä on esimerkiksi erilaisia ajoneuvoja ja polkupyöriä, antiikkia ja retroesineitä, huonekaluja, työkaluja sekä lastenvaatteita ja leluja.

Viime vuoden palautteiden pohjalta on tulossa uusi, entistä selkeämpi kartta opastamaan kohteisiin. Kartan valmistaa Mainostoimisto Ikonos. Kartta jaetaan Torstai-lehden välityksellä koko jakelualueelle.

Sen voi tulostaa myös netistä Niittylän lapset -blogin sivulta tai Facebookista tapahtuman omalta sivulta. Tiedotusta voi seurata myös tapahtuman Instagram-tilillä.

Tapahtuman puuhanaiset Miia Saukko ja Roosa Linnanmäki vinkkaavat, että paikalle kannattaa saapua suurimmalla menopelillä, jotta kaikki löydöt saa heti kyytiin. Ennakkovarauksia tuotteista ei voi tehdä eikä varaslähtöä sallita, sillä rallihenkeen kuuluu, että kaikki lähtevät samalta viivalta ja nopea syö hitaan!

MAINOS
Edellinen artikkeliNeljäs Rokulitriathlon veti väkeä Alajärvellä
Seuraava artikkeliNiemi upotti Ankkurit