-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Suninsalmi soi ja Rannankylä raikaa taas lauantaina!

Lehtimäellä Suninsalmi soi ja Rannankylä raikaa jälleen tulevana lauantaina 28.7. kello 17 alkaen Suninsalmen satama-alueella.

Kyseessä on soittajien täysin talkoovoimin toteuttama tapahtuma, joka myös tarjotaan yleisölle maksutta nautittavaksi! Virallisena järjestäjätahona on Rannankylän Kyläyhdistys.

MAINOS
Viime kesänä Suninsalmi Soi -tapahtuma keräsi satoja kuulijoita kesäiltaan. Tänä kesänä odotukset yleisömäärästä ovat korkealla.

Tapahtumalla on jo yli kymmenvuotinen historia ja se oli alunperin Kaarlo Uusitalon ideoima. Alkuperäisessä muodossa tapahtumaa järjestettiin muutamana kesänä, jonka jälkeen se jäi tauolle.

Uudelleen asiaan tarttuivat Pertti Ojala ja Heikki Jokiaho sillä idealla, että koottaisiin yhteen soittamaan kokoonpanoja, joissa ainakin joku soittajista olisi kotoisin Lehtimäeltä.

Mukavahenkinen tapahtuma on innostanut soittajia laajemmaltikin, joten järjestäjät ovat höllänneet esiintyjäkriteerejä niin, että riittää kun esiintyjällä on jokin kiinnekohta Lehtimäelle.

Uusin voimin Suninsalmi soi ja Rannankylä raikaa järjestetään nyt kolmatta kertaa ja ilmeisesti säiden haltijakin on jälleen järjestäjien puolella. Viime kesänä tuntui sille, että koko kesän ainoa upea kesäilta oli juuri tämän tapahtuman aikana, mutta nyt kesästä ovat toki saaneet nauttia muidenkin tapahtumien järjestäjät.

Viime kesänä yleisöä illassa oli useita satoja paitsi Lehtimäeltä, myös mm. Soinista, Alajärveltä ja Ähtäristä. Koska musiikkikattaus on nyt saatu entistäkin laajemmaksi, odottavat järjestäjät vähintään yhtä mukavaa ja tunnelmaa täynnä olevaa iltaa! Kannattaakin lähteä mukaan, se ei maksa mitään.

Musiikkityyliä on illan aikana luvassa laidasta laitaan ja rannalla raikaavat pelimannimusiikki, iskelmät, blues sekä rock. Enää ei voida puhua pelkästä iltatapahtumasta, sillä tällä kertaa soitto alkaa tasan kello 17 ja alkuun on luvassa iäkkäämpäänkin makuun sopivaa pelimannimusiikkia Moision veljesten ja Antti Peltokankaan esittäminä.

Alkuillasta kello 17.55 lavalle saadaan myös Duo Antti Tammilehto & Urmas Niemi, joka varmasti kerää runsaasti yleisöä. Iltaa jatkaa Pan Engine ja Tanja Vuorela & Lehku -band.

Ukuleleduo Muy Romantico alustaa lavalle Taija Kaukolan & Bob Beat Band (feat. Felix Beat), jonka jälkeen luvassa on JetCoDuo. Illan hämärtyessä kuullaan Leena Piippolaa ja Bob Beat Band (feat. Felix Beat) ja kello 22.50 on luvassa illan pääesiintyjä Revengine, jossa kitarassa ja laulussa on Lehtimäeltä lähtöisin oleva Antti Jokiranta!

Revenginen setin jälkeen lava on vapaa kaikille soittajille jameihin kello 00.30 saakka.
Illan aikana yleisöä palvelee Kahvila Suninsalmi.

Tulevaan musailtaan ei ole ikärajaa.

Kaikkiaan Mika Osalan paikalle tuomalle lavalle nousee näillä näkymin 11 eri kokoonpanoa ja vaihdot esiintyjien välillä on nyt suunniteltu mahdollisimman sujuviksi, jotta yleisön ei tarvitse turhia odotella.

Ajankohtaista tietoa tapahtumasta Facebookissa

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät