-15.7 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Helle paahtaa myös hiuksia

Kuluva kesä on ollut poikkeuksellisen kuuma, aurinkoinen ja jopa paahteinen. Moni onkin kesä kääntyessä loppupuolella huomannut, että myös hiukset ovat saaneet paahteesta osansa.

– Auringossa ja paahteessa hiukset pitäisi ehdottomasti suojata, sanoo Minna Luiro Big Beautysta Alajärveltä. – Olipa hiukset värjätty tai ei, niin aurinko polttaa ja kuivattaa hiusta.

MAINOS

– Värjätyt hiukset vaalenevat ja haalistuvat, ellei niitä suojata. Suojaus, hyvät värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet ja tällaisilla helteillä mielellään pigmenttiäkin sisältävät hoitoaineet, ovat tärkeitä.

Jos suojaus on unohtunut ja vahinko tapahtunut, niin Minna neuvoo nyt huolehtimaan, ettei ainakaan lisää vahinkoa enää tapahtuisi. – Monissa hiustuotteissakin on UV -suoja. Ne kannattaa ottaa käyttöön viimeistään nyt, Minna kehottaa.

Sen jälkeen voidaan alkaa työhön hiusten pelastamiseksi, etenkin pitkissä hiuksissa sakset ovat viimesijainen vaihtoehto.

– Hyvillä tuotteilla voidaan hiusta auttaa paljonkin, mutta aina joskus käy niin että mikään hoito ei enää auta ja sitten on leikattava.

Ihan normaalistikin syksyisin hiuksiin tehdään Big Beuatyssa paljon hoitoja, joiden tavoitteena on palauttaa hiusten luonnollinen kosteus. Näin kuuman ja aurinkoisen kesän jälkeen tarvetta näille hoidoille on hyvin monilla.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät