2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kuorma-autojen SM-vetokisat Power Truck Show’ssa

Power Truck Show’n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry jatkavat yhteistyötä tänäkin vuonna Truck Pulling vetokisojen merkeissä.

Viime vuonna korkatulla vetoradalla järjestetään vakiokuorma-autojen ja viritettyjen kuorma-autojen SM-kilpailut 10.-11.8. Sekä vakiokuorma-autot että viritetyt kuorma-autot ovat liikenteessä olevia kuorma-autoja.

MAINOS
Truck Pulling Show’ssa nähdään myös huipputraktorit.

Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa.

Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi.

Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli.

Perjantaina ajetaan kummassakin sarjassa 8 auton SM-karsinta ja lauantaina 5 auton SM-finaali.

Truck Pulling Show’ssa vetävät näytösluontoisesti ratakuorma-autot sekä huipputraktorit. Mukana on myös Mad-Croc Herlevi Pulling Team koko näyttävällä kalustollaan sekä Härmän oma viime vuoden Suomen Mestari Pitkämäki ja Team Hot Hunter.

Jokirannan Bullpro Truck Pulling Areenalla on täysi vauhti päällä perjantaina ja lauantaina, kun kisassa selvitetään, että ketkä vievät Power Truck Show’n vetokisojen Suomen Mestaruus tittelit.

Compact Diesel -vetokoneiden osalta paikalla järjesetään SM-osakilpailu. Luvassa on taatusti vauhdikasta menoa, kun jopa 400-hevosvoimaiset Compact Diesel 600 kg -luokan vetokoneet ottavat mittaa toisistaan Bullpro Areenalla. Perjantaina ajetaan alkuerät ja voittaja ratkaistaan finaalissa lauantaina.

Viivalla nähdään mm. Euroopan TOP3-koneisiin lukeutuva Evelyn ja Juho Linna (GreenTeam CD Pullingteam), sekä sähköisellä moottorinohjauksella ja muuttuvageometrisellä turbolla varustettu Disaster Puller ja Oskari Kivimäki (Motorsport Team Disaster). Teho-painosuhteeltaan nämä ”pikku-Prostockit” päihittävät jopa Herlevien Valtrat!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät