Jo kolmas Ihmeelliset vuodet -ryhmä starttaa Kaksineuvoisessa

Mainos[adrotate banner="3"]

– Voin suositella ryhmää lämpimästi! Kaikkien vanhempien olisi joskus hyvä pysähtyä pohtimaan omaa vanhemmuttaan, eräs viime kevään ryhmän osallistujista toteaa.

Kolmen lapsen äiti kertoo hyvähenkisestä ryhmästä tarttuneen mukaan käteviä käytännön vinkkejä.

MAINOS

– Kannustimena toimivat tarrataulut ovat tuttuja varmaan joka perheessä. Ryhmästä sain vielä lasten ikätasoon sopivaa lisätietoa, esimerkiksi kerättävien tarrojen määrästä ja palkitsemisrytmistä.

– Lapsiperheen arjesta keskusteltiin nimenomaan myönteisen palautteen ja kannustamisen kautta.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen jatkaa osallistujille maksutonta Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmää myös tänä syksynä. Ryhmä järjestetään lasten ja perheiden palvelujen sekä perheneuvolan yhteistyönä.

Kuntayhtymä on Etelä-Pohjanmaan pioneeri, sillä ensimmäinen Ihmeelliset vuodet -ryhmä käynnistyi Kauhavalla vuosi sitten. Nyt järjestettävä ryhmä on järjestyksessään kolmas. Tänä syksynä Ihmeelliset vuodet on laajenemassa Kaksineuvoisen alueelta myös muihin maakunnan kuntiin.

Ihmeelliset vuodet on Yhdysvalloissa kehitetty menetelmä, jota on tutkittu ja kehitetty jo 30 vuoden ajan. Ryhmässä arjesta tuttuja tilanteita pohditaan muun muassa valmiin videomateriaalin avulla.

Uusi ryhmä aloittaa 17.9. ja kokoontuu yhteensä yhdeksän kertaa maanantai-iltaisin kello 16-18. Perheneuvola ottaa ilmoittautumisia vastaan 10.9. saakka.

MAINOS
Edellinen artikkeliAikuisilla vastuu lasten turvallisesta koulutiestä
Seuraava artikkeliVeto iski päätösjaksolla