1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Paavolantorin synttäreillä suu makeaksi kakkubuffassa!

Totta se on, kaikki me makean ystävät ja herkkusuut saadaan nautiskella ihan luvan perästä Cafe Pandorassa perjantaina 10.8. Paavolan torin 2 -vuotissynttäreillä.

Pandoraan katetaan nimittäin iltapäiväksi buffetpöytä, jota ei edes ole suunniteltu terveelliseksi, sillä tarjolla on nimenomaan makeiden kakkujen kakkubuffet! Sitäkin herkullisempaa on sitten luvassa, sillä könttäsummaa vastaan asiakas saa syödä tarjolla olevia kakkuja mielin määrin.

MAINOS

Esillä on ainakin 6-7 erilaista kakkua juustokakuista Kinder -kakkuihin ja Brita -kakkuun. Myös vegaaneille löytyy omat kakkuherkkunsa!

– Joskus saa herkutella! Kakkuja ei joka päivä syödä, joten nyt voi maistella monenlaista kunnolla, yrittäjä Arja Hämeenniemi tuumaa.

Arja vinkkaa, että kakkubuffa on hyvä paikka myös silloin, jos kotiin on tulossa juhlat joihin myöhemmin haluaa tilata kakun. Buffassa pääsee maistelemaan monenlaisia kakkuja, mikä olisi mieluisinta myös omaan juhlaan.

Pandorassa on vastaava kakkubuffa järjestetty kerran aiemminkin. Se sai suuren suosion, mutta monet eivät meinanneet oikein ymmärtää, että kakkuja saa tosiana ottaa lisääkin halutessaan samaan rahaan!

Samana päivänä Pandorassa on mukana myös koira, joka kuuntelee kun lapset lukevat hänelle satuja! kannattaa siis lähteä paikalle lukemaan oma satusi kiltille koiralle!

Pandorassa on edelleen myös esillä hyvät valikoimat herkullisia irtojäätelöitä Ingmannin Galateria -erikoissarjasta. Lisäksi tarjolla on jäätelöherkut myös vegaaneille, neljässä eri laadussa!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät