0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Yli-Ketelä esteratsastuksen mestaruuteen

Soinilainen Linda Yli-Ketelä onnistui mainiosti Alahärmän Power Parkissa järjestetyissä esteratsastuksen Power Park Horse showssa. Mestaruus ratkesi kahdessa osakilpailussa, joissa estekorkeudet olivat 110 ja 120 senttimetriä.

– Suomenhevosten sarjassa kilpailuun osallistui 15 kilpailijaa. Kun lähdettiin viimeiselle kierrokselle, minulla oli mahdollisuus voittaa, vaikka tulisi yksi pudotuskin. Pudotus tuli viimeisen kierroksen ensimmäiseltä esteeltä, mutta muuten kierros onnistui mainiosti.

MAINOS

– Rannan Ruhtinas -suomenhevonen totteli hienosti ja ratsastushistoriani paras sijoitus oli tosiasia.
Yli-Ketelä osallistui toista kertaa Alahärmän kisaan.

– Viime vuonna tuli epäonnistuminen, mutta nyt onnistui todella hienosti. Rannan Ruhtinasta on kasvatettu ja koulutettu rauhassa tälle tasolle ja nyt alkaa tulla tulosta. Hevosen kasvattaja ja omistaja on kuortanelainen Kaisa Västinsalo.


Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät