1.7 C
torstai 28.3.2024

Etelä-Pohjanmaalle kiertopalkinto EL-rantaongintakisassa

Ikaalisten Kyrösjärvi antoi eteläpohjalaisille Eläkeliiton onkijoille runsaimman kalansaaliin rantaonginnan EL-mestaruuskisoissa.

Kaunis ilma, upea luonto ja järvimaisema, mukavat kilpakumppanit ja hyvät järjestelyt. Niistä on mainio rantaongintakisa tehty. Lisäksi ripaus kilpailuhenkeä ja lopputulos on loistava.

Eläkeliiton rantaonginnan EL-mestaruuskilpailuissa 2018 Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin joukkue voitti kiertopalkinnon. Joukkuekisassa kalastivat kuvassa vas. Reijo Varpula (EL Nurmo), Lilja Lantela (EL Lappajärvi), Reijo Lamminpää (EL Karijoki-Kristiina), Hannu Koski (EL Lapua) ja Aatos Lintula (EL Jalasjärvi). Kiertopalkinto matkasi Pohjois-Karjalasta Etelä-Pohjanmaalle.

Henkilökohtaisessa kisassa parhaiten eli kolmen parhaan joukkoon Etelä-Pohjanmaalta ylsivät Naiset yli 70 v. toinen sija Lilja Lantela (EL Lappajärvi), miehet yli 70 v. Voittaja Reijo Lamminpää (EL Karijoki-Kristiina) ja miehet alle 70 v. Toinen sija Reijo Varpula (EL Nurmo).

EL Pirkanmaan järjestämässä rantaongintakisassa Ikaalisissa oli osallistujia ympäri Suomen, kaikkiaan 125 henkilöä, heistä viisi joukkuetta eli 25 henkilöä EL Etelä-Pohjanmaan piirin alueelta.