-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Laasalan metsästysseuralle kunniapuheenjohtaja

Laasalan Metsästysseuran kesäkokous pidettiin Impivaaran kämpällä seuran puheenjohtaja Taina Mäkelän johtaessa puhetta.

Kokouksen aluksi Kalevi Leppälä kutsuttiin seuran kunniapuheenjohtajaksi. Muistaminen tapahtui pitkäaikaisesta työstä seuran hyväksi.

MAINOS

Uusiksi jäseniksi valittiin kolme henkilöä.

Kokous päätti saaliskiintiöistä seuraavasti: kaksi teertä joko uros tai naaras. Pyy kolme kappaletta. Suositellaan verotettavaksi nuoria yksilöitä. Sepelkyyhky, fasaani ja jänis/rusakko vapaasti. Metso, peltopyy ja riekko on rauhoitettu.

Peltopyyn ampuminen sallittu vain koetilanteessa, jos koiran palkitseminen sitä vaatii. Kauris yksi kappale jäsen. Ampuja huolehtii ilmoituksesta sihteerille ja riistakeskukseen.

Kaikkien lajien metsästysajat tulee tarkastaa riistakeskukselta.

Riistapellontekijät voivat ilmoittaa halukkuutensa sihteerille 31.3. mennessä. Seura hankkii siemeniä ja tarvikkeita tarpeen mukaan.

Vieraskortteja myydään jänikselle, 70 euron kausikortti, linnunmetsästyksen jälkeen. Seuran jäsenen tulee olla vieraan mukana. Vieraskortti oltava mukana, maksettuna ja esitettävä kysyttäessä.

Joulurauha riistalle on 24.-25.12. välisenä aikana. Rauhoitusalueet on löytyvät oma-riistasta.
Karhujohtajaksi valittiin Veli-Pekka Lammi.

Pienpetopalkkioita maksetaan 10 euroa peto. Ilmoitus sihteerille saalismäärästä ennen seuraavaa kesäkokousta, tilinumeron kera.

Kökkä pidetään metsästysmajalla sunnuntaina 16.9. kello 8 alkaen. Hirvikokous on 16.9. kello 12 alkaen, ei jälki-ilmottautumisia!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät