-19.9 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Veto starttaa torstaina välierissä

Vimpelin Veto aloittaa Joensuun Mailaa vastaan pelattavan välieräsarjansa torstaina Vimpelin Saarikentällä. Ottelu alkaa kello 17. Toinen välieräpari, Kouvolan Pallonlyöjät–Sotkamon Jymy, starttaa keskiviikkona Kouvolassa. Loppuottelupaikka heltiää kolmella voitolla.

Vedon ja JoMan välinen välieräsarja jatkuu lauantaina Joensuussa. Joukkueet kohtaavat tämän jälkeen Saarikentällä maanantaina 3.9. Mikäli ottelusarja ei ole ratkennut vielä maanantaina, pelataan tarvittaessa keskiviikkona 5.9. Joensuussa ja perjantaina 7.9. Vimpelissä. Välierien ottelut alkavat arkisin kello 17 ja viikonloppuisin kello 16.

MAINOS

Tuplamestaruutta puolustavalla Vedolla on takanaan vuonna 2009 alkanut mitaliputki. Joukkue oli kauden alussa miesten Superpesis-joukkueiden pelinjohtajien tekemässä ennakkorankingissa vahvin ehdokas Suomen mestariksi: Veto rankattiin 11 kertaa ykkössijalle ja kahdesti kakkoseksi.

Joensuun Maila on pelannut välierissä kausilla 2012–2017. Finaaleihin saakka pohjoiskarjalaiset eivät ole yltäneet. Joukkueella on pronssimitalit kausilta 2013–2017.

Veto ja JoMa ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolme kertaa. Veto vei voitot runkosarjassa, mutta viimeisimmästä, ylemmän loppusarjan kohtaamisesta JoMa selvisi voittajana jaksoin 0–2.

Välieräsarja tarjoaa katsojille monta mielenkiinnon kohdetta: kuinka onnistuu sisäpeli ja joukkueiden kovimmat kotiuttajat, millaista roolia ulkopeli näyttelee. Molemmilla joukkueilla on heittää kentälle kokeneita konkareita ja nuoria, näyttämisenhaluisia pelaajia. Oman mausteensa kohtaamisiin tuovat joukkueiden juonikkaat lukkarit: Vedolta Janne Heimonen ja JoMalta Juha Puhtimäki, joka siirtyi täksi kaudeksi Joensuuhun Hyvinkään Tahkosta.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät