-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Soinissa 150 minuuttia jumppaa

Soinin Naisvoimistelijat ry järjestää Soini 150v hengessä 150 jumppapäivä -tapahtuman lauantaina 8.9. kello 13 alkaen Soinin Yhtenäiskoulun liikuntasalissa.

Tarkoituksena on jumpata yhteensä 150 minuuttia. Ohjaajiksi tapahtumaan ovat lupautuneet Annu Ridanpää-Taittonen, Heini Ahopelto ja Elina Luoma-aho.

MAINOS

Kello 13-13.50 Annu-Ridanpää-Taittonen aloittaa sportcoctaililla, kello 14-14.50 Heini Ahopelto jatkaa Vatsa-pakara hiostuksen merkeissä ja päivä päätetään kello 15-15.50 Elina Luoma-ahon ohjaamaan Piloxing Knockout – tuntiin.

Piloxing knockout -tunnista voi käydä lukemassa lisätietoa Alajärven FitFactoryn sivulta fitfactory.fi. Päivän ohjelmaan voi halutessaan osallistua myös osittain. Mukaan jumppaan voi ottaa juomapullon ja jumppa-alustan.

Jumpan jälkeen tarjolla on salaattia lisukkeineen sekä raikasta juomaa. Salaatin ja juoman valmistuksesta ja tarjoilusta vastaan Kahvila Ihanan tytöt Vilma Nukarinen ja Jutta Puro.

Tapahtuma on ilmainen sisältäen tarjoilun. 150 -jumppapäivään ovat tervetulleita jumppaajat myös Soinin ulkopuolelta.

Paikalla on myös Biancaneven urheiluvaate-edustaja ja arvontaa. Edustajana on Kati Rinta-aho Kuortaneelta. Lisäksi Kati on myös ravinto- ja Fitness -valmentaja, joten häneltä voi paikan päällä kysellä vapaasti urheiluun ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät