0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

FinEst Bändileiri saa jatkoa

FinEst Bändileirin toinen leiri järjestetään Suonenjoella syyslomaviikolla, 19.-21. lokakuuta.

FinEst Bändileiri on kansainvälinen yhteistyöhanke, jossa mukana ovat Aisapari ja Mansikka -leader-ryhmät Suomesta ja Saarte koostöökogun leader-ryhmä Virosta.

MAINOS

Mukana käytännön järjestelyissä ovat Järvilakeuden kansalaisopisto ja Sisä-Savon kansalaisopisto.

Yhteistyöhankkeen ensimmäinen leiri järjestettiin huhtikuussa Saarenmaalla, Virossa. Aisaparin alueelta mukana oli 14 leiriläistä. Leiri tarjosi monenlaisia elämyksiä. Musiikin yhteinen kieli yhdisti leiriläisiä.

Aisaparin alueelta Suonenjoella järjestettävälle leirille mahtuu mukaan 20 leiriläistä. Iältään musiikin harrastajien tulee olla 10-15-vuotiaita.

Leiriläisiä otetaan koko Aisaparin alueelta. Leirille ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopistoon. Leiriläisiä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vielä mahtuu mukaan.

Musiikkiharrastusta aloittelevat, uudet harrastajat voivat myös lähteä mukaan leirille. Jokaisella soittimella on oma ryhmänsä ja laulajat harjoittelevat omassa ryhmässään. Leirillä harjoitellaan yhteisiä kappaleita, jotka esitetään leirin konsertissa.

Opetuksen, matkat ja majoituksen sisältävä leirimaksu on 70 euroa. Mukaan lähteviltä huoltajilta maksu on 150 euroa. Lisätietoja leiristä saa Jari Rannanjärveltä, 0400 219 640, jari.rannanjarvi@jarvilakeus.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät