0.7 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Hyvän mielen konsertti Alajärven kirkossa

– Suurena haaveena minulla on ollut pitää kirkkokonsertti niin, että sen kautta moni voisi ojentaa auttavan kätensä niille tahoille, jotka tarvitsevat lähimmäisen tukea.

– Tästä ajatuksesta lähti suunnitelma hyväntekeväisyyskonsertista, jonka kolehtituotolla tuetaan Alajärven seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisia lapsiperheitä, toteaa Marjo Vistbacka.

MAINOS

Konsertti on Alajärven Gabrielin kirkossa sunnuntaina 2.9. kello 15. Marjoa säestää Leena Pesu ja Marjo laulaa virsiä ja hengellisiä lauluja, myös pari elämänmakuista rakkauslaulua ja erityisen tärkeä on oman isän sanoittama laulu.

Marjo toivookin, että syysiltapäivän konsertti saisi ihmiset liikkeelle tuottamaan iloa lapsiperheille.

Oma koti kullan kallis

Marjo Vistbacka (34) kotiäiti ja lastenohjaaja rantautui Alajärvelle Pekkolaan vuonna 2009 puolisonsa Ville Vistbackan (36) kanssa. Heillä on kaksi poikaa, Niilo 4 ja Onni 7 -vuotta.

Marjo on kotoisin Parkanosta ja musiikki on ollut aina osa hänen elämäänsä. Hän muistaa jo lapsena ajat muskarissa ja vuonna 2004 hän osallistui ArtistivalmennukseenIkaalisissa.

– Olen laulanut aina ja joskus miettinyt siitä ammattinakin, mutta perhe on minulle niin tärkeä, että se menee kaiken edelle, hän tietää.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät