0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Juhlavuoden tapahtumat jatkuvat Soinissa

Soinin kunnan 150-vuotisjuhlavuosi jatkuu monipuolisen toiminnan merkeissä. Tulevana lauantaina patikoidaan Arpaisten patikka ja parin viikon kuluttua on varsinainen toimintapäivä paikkakunnalla, kertoo kunnanjohtaja Juha Viitasaari.

– Syyskuun viimeisenä lauantaina eli 29.9. paikallinen MTK järjestää päivällä elonkorjuutapahtuman liikekeskuksen piha-alueella. Tarjolla on lähiruokaa ja muutakin paikallisesti valmistettua tuotetta. Illalla HäjyLive Oy tuo paikalle maamme viihdealan suosikit, Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin.

MAINOS

– Soinin kunnan yhteen 150 vuotistapahtumaan Soinin Yhtenäiskoululle saapuu esiintymään Kolina Improryhmä, jossa suosikit esiintyvät. Kirjastossa ja Ticket.fi:ssä on lippuja saatavilla tapahtumaan, mikä alkaa kello 18. Ikäraja tapahtumalle on 16 vuotta.

Lokakuussa 6.10. Soinin Musiikinharrastajat järjestävät lapsille ja lapsenmielisille Hevisaurus -konsertin. Diandran joulukonsertti on tulossa kirkkoon 2.12.

– Uutena tapahtumana ensi keväänä 4.5. Soinissa järjestetään Luonto- ja erämessut. Kunnan lisäksi tapahtumaa järjestelee Järvi-Pohjanmaan yrityspalvelu JPYP, kertoo kunnanjohtaja tässä vaiheessa.

– Koko juhlavuoden ajan kuntalaiset ovat olleet aktiivisesti mukana tapahtumissa ja sen järjestelyissä. Juhlavuoden teemoista voitaisiin vielä mainita asumistukipaketti ja korkeakouluopiskelijan tuki, mikäli säilyttää kirjansa Soinissa. Tuki koskettaa myös aikuisopiskelijoita. Lisätietoja löytyy kunnan nettisivuilta, toteaa Viitasaari.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät