Vimpelin Yrittäjät rekrytoi – hauska työtehtävä tarjolla

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Yrittäjät ry aloittaa yleisen kehittämishankkeen joulukuussa. Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin -hankkeen rahoittaa Leader Aisapari.

Hankkeeseen palkataan osa-aikainen projektipäällikkö ajalle 1.2.2019–30.11.2019. Haku tehtävään käynnistyy 17.9. ja päättyy 30.9.

MAINOS

Tehtävä tulee avoimeksi TE-palveluiden Avoimet työpaikat -palveluun ja tarkemmat hakuohjeet tehtävään löytyvät sitä kautta. Yhdistyksessä ollaan jännittynein ja odottavaisin mielin. Hakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa 8.10., minkä jälkeen päätetään jatkomenettelystä.

– Kokouksessa käymme hakemukset läpi ja päätämme haastatteluun pääsevistä hakijoista, sanoo Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Haastava mutta antoisa tehtävä

Hakijoita odottaa haasteellinen mutta aivan varmasti antoisa tehtävä.

– Työtehtävä on haastava sillä, projektin vetäjältä edellytetään vahvaa oma-aloitteisuutta. Koordinaattorin tehtävänä on järjestää hankkeessa suunnitellut tapahtumat ja aktivoida ihmisiä osallistumaan. Siihen liittyy myös verkkosivujen päivittämistä, tiedottamista ja markkinointia. Apua projektityöntekijä saa totta kai meiltä hallituksen jäseniltä, mutta jokaisella on myös oma yrityksensä pyöritettävänään, Korkiatupa huomauttaa.

– Työaika on joustava, ja toisinaan työtä joutuu tekemään viikonloppuisin ja iltaisin. Palkattavan henkilön täytyy osata itse hallita omaa työajan käyttöään erinomaisesti. Omatoimista työtä voi tehdä kotoakin käsin, mutta mahdollisuus työtiloihin järjestetään myös.

Hankkeessa on tarkoitus saada aktivoimalla ja ideoimalla aikaan suunnitelma, jossa tyhjiä tiloja saadaan uudelleen käyttöön, keskusta-alueen viihtyvyyttä parannetaan ja kehitetään asukkaille ja matkailijoille ”olohuoneita” keskustaan.

– Olohuoneet ovat ikään kuin keitaita, joissa voi nautiskella tai tehdä jotain hyödyllistä. Viihtyvyys ja vetovoima ovat avainasemassa. Oikeastaan tässä voi tapahtua mitä vain!

– Myös kunta on aktiivisesti mukana hankkeessa. Koordinaattorin on ymmärrettävä selkeästi eri toimijoiden roolit ja aktiivisesti haettava myös ratkaisuja suunnitelmien toteuttamiselle, ettei hankkeen hyöty valu hukkaan, Korkiatupa sanoo.

Myös sihteerin paikka tulee auki

Suuria muutoksia on luvassa, sillä Vimpelin Yrittäjien hallituksesta vapautuu 1.1.2019 myös sihteerin tehtävä, kun pitkäaikainen sihteeri Johanna Mbyen siirtyy ainakin toistaiseksi muihin tehtäviin.

– Sihteeri voi olla yhdistyksen ulkopuolinen henkilö, eikä välttämättä tarvitse olla yrittäjäkään. Palkkaa sihteerille ei kuitenkaan makseta, eli pitää olla omasta kiinnostuksesta yrittäjyyteen ja yhteiseen tekemiseen mukana ja valmis uhraamaan omaa aikaansa.

– Yhdistystoiminta on hyvä tuntea, mutta Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät kouluttaa uudet sihteerit, eli sekään ei nyt ihan välttämätöntä ole, jos on innokas oppimaan uutta. Voin luvata, että tylsää ei ainakaan tässä porukassa tule, Korkiatupa naurahtaa.

MAINOS
Edellinen artikkeli50 -vuotiaan Suomenselän Taiteilijaseuran näyttely Nelimarkka-museolla
Seuraava artikkeliVeto toi pronssimitalit Vimpeliin