0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Sade kiusana Arpaisten osallistujaennätykselle

Arpaisten patikkaan osallistui tänä vuonna 204 henkilöä. Viime vuoden osallistujamäärä oli 230. Ennakkoon tuli paljon ilmoittautumisia, 158. Tapahtumapäivänä paikan päällä ilmoittautui 46.

Olisiko retkeilyväki säikähtänyt huonoa sääennustetta, sillä yleensä paikan päällä ilmoittautuneita on ollut satakunta retkeilijää?

MAINOS
Jussi ja Päivi Koski olivat tyytyväisiä Arpaisten patikkaan. He patikoivat Löytömäestä Yhteistalolle.

Osallistujat jakautuivat reitille melko tasaisesti. Eniten lähtijöitä oli pisimmälle 28 kilometrin reitille Arpaisilta. Tapahtumapäivänä satoi jonkin verran tihkusadetta, mutta ei onneksi koko ajan.

Reitti oli suhteellisen kuiva kesän jäljiltä. Osallistujat olivat liikkeellä hyvällä mielellä, eikä heitä pieni vesisade haitannut. Tapahtuma sai muutenkin hyvää palautetta.

Jussi ja Päivi Koski lähtivät Arpaisten patikkaan Ylistarosta. Päivi oli mukana tapahtumassa toista kertaa.

– Olin mukana noin 10 vuotta sitten. Jussi oli mukana ensimmäistä kertaa. Pariskunta lähti patikoimaan Löytömäestä eli 19 kilometrin reitin.

– Ajatuksena oli mennä koko Arpaisten reitti, mutta sateinen keli muutti suunnitelmia. Pariskunta antaa hyvää palautetta tapahtuman järjestelyistä ja pitävät tapahtumaa hienona kokonaisuudessaan.

Liikuntasihteeri Janne Kujala antaa suuret kiitokset kaikille yhteistyötahoille ja osallistujille!

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät