Alajärvellä jahdataan jättipottia – kuin 600 eri lottoriviä kerralla!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä kaupan kehittämisryhmä ja paikkakunnan kauppaliikkeet tarjoavat jälleen asiakkailleen mahdollisuuden äkkirikastumiseen!

Jättipottijahdissa viikon kuluttua 27.-29.9. osallistujilla on nimittäin mahdollisuus päästä mukaan 50 henkilön kimppaan, joille ostetaan 18 rastin harava.

MAINOS

Se tarkoittaa, että likimain joka toinen ruutu on ruksittuna ja se taas tarkoittaa käytännössä jopa 600 erilaista, perinteistä lottoriviä. Voittoon on siis nyt todella isot mahdollisuudet!

Jättipottia on Alajärvellä jahdattu jo viime vuonna, mutta nyt kisa on tuunattu entistäkin parempaan kuosiin ja kyseessä on takuulla Alajärven suurin lottoarvonta!

Veikkauksen uusi Plussamahdollisuus otetaan nimittäin nyt käyttöön haravassa, mikä kohdalle osuessaan viisinkertaistaa kaikki muut peliruutuun osuvat voitot päävoittoa lukuun ottamatta!

Mukaan jättipottijahtiin pääsee osallistumalla tuleville markkinoille missä tahansa kampanjassa mukana olevassa liikkeessä. Heti tapahtuman jälkeen arvotaan 50 onnekasta, jotka pääsevät osallistumaan tähän suureen porukkalottoon!

Lottorivi pelataan lokakuun aikana kierroksella, jolla on mahdollisimman hyvä potti tulossa.

Isot markkinat tulossa

Syksyinen Jättipottijahti näkyy ja kuuluu Alajärven liikkeissä myös jättipotti -tarjouksin, joita kannattaa tulla jahtaamaan kauempaakin. Nyt liikkeet ovat panostaneet asiaan ihan erityisellä tavalla, koska samaan aikaan vietetään myös Alajärven 150 -vuotisjuhlia runsaine tapahtumineen.

Esimerkiksi Trovessa marssitetaan uusissa tiloissa asiakkaiden tietoisuuteen entisestään laajentuneet sohvavalikoimat talven uutuuksineen. Kauppias Mika Ala-Mattinen myös lupaa, että jos kesäkalusteita on tuolloin vielä jäljellä, saa ne markkinoilta viedä mukanaan uloskantohinnoin!

K-Raudan Matti Ahonen on tyytyväinen siihen, että pian käynnissä ovat jälleen markkinat joihin koko kylän kauppiaat panostavat yhdessä. – Kukaan ei tee tällaista tapahtumaa yksin, vaan nämä tehdään yhdessä!

K-Raudassa on talo täynnä tavaraa, mutta markkinoihin on haluttu satsata hankkimalla niitä varten markkinaeriä tuotteista, jotka myydään eteenpäin todella edullisesti. Esimerkkinä tästä on laadukkaat kylpytynnyrit syksyn pimeneviin iltoihin!

K-Raudassa markkinoiden aikaan käynnistellään myös remonttimyyntiä, sillä kiinteistön remontti on syksyn myötä käynnistymässä.

Lauri Joensuu on niin ikään lähtenyt panostamaan Jättipottijahtiin tosissaan ja sekä Kesport että Alajärven Kenkä on valmiina tapahtumaan. Kampanjaeriä laatumerkeiltä on hankittu ja poistoina myydään kesän valikoimia.

Syksyn uutuudet löytyvät nyt hyllyistä ja talvi alkaa saapua. Kesportin puolella heijastavat vaatteet esimerkiksi juoksuun ovat tämän syksyn iso juttu, ja todella iso juttu ne ovat jokaisen juoksijan turvallisuudelle.

Luonnollisesti Kesportin hyllyille ovat jo saapuneet jääkiekko- ja salibandyvarusteet ja kotikuntoilulaitteet syksyn kuntoiluihin.

Kenkäkaupan puolella vedenpitävät kengät syksyn ulkoiluihin ovat nyt pinnalla ja lämpimämpääkin kenkää löytyy jo. Syksyn tulo onkin tuonut vilskettä myös kenkäkauppaan ja esille on saatu myös syksyn työjalkineista konepestävät mallit Suomen suosituimmilta valmistajilta.

Kun shoppailu alkaa väsyttää ja nälkä vaivaa, niin sitten on hyvä suunnistaa lounaalle Alvariinin! Siellä on nimittäin lounasta tarjolla nyt myös lauantaisin kello 11-15 välisenä aikana!

Näitä ja monia muita tarjouksia ja kahvituksia löytyykin liikkeistä Jättipottijahdissa! Ensi viikolla Torstai-lehdessä on kattava kattaus liikkeiden tarjouksiin, joita kannattaa lähteä jahtaamaan samalla, kun jahtaa itselleen todellisen jättipotin lottokupongilla!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAlvariinista lauantailounasta ja annoksia mukaan!
Seuraava artikkeliSoinin kunta pitää huolta myös nelijalkaisista asukkaistaan