-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Myllyvainion päiväkoti sai terveellisen lahjoituksen!

Myllyvainion päiväkodissa Alajärvellä on iloittu lahjoituksesta, jolla lasten terveyttä vaalitaan ainakin vuoden loppuun saakka!

K-Supermarket Alajärvi kauppiaansa Niko Kaarlelan johdolla nimittäin antoi lapsille rautaisen lahjan: Ksylitol -tuotteet ruuan jälkeen nautittaviksi!

Lastentarhanopettaja Helena Kasvi Myllyvainion päiväkodista kertoo, että päiväkodissa on aikaisemminkin käytetty säännöllisesti ksylitol -tuotteita, mutta ne olivat jälleen loppumassa ja ilman nyt saatua lahjoitusta tuotteiden hankkimiseen olisi pitänyt pyytää rahaa vanhemmilta.

MAINOS

Helenalle oli kuitenkin tullut mieleen kysäistä asiaa kauppias Niko Kaarlelalta, joka ymmärsikin heti miten tärkeästä asiasta on kyse ja oli heti asiassa mukana! Päiväkodin väki ja lapset ovatkin lahjoituksesta todella iloisia!

Nyt lapsille saadaan antaa ruuan päälle ksylitolpastilli, mikä onkin suositus kaikille yksivuotiaasta alkaen!

Ksylitolin suositeltava päiväannos on viisi grammaa ja sitä pitäisi käyttää säännöllisesti 3-5 kertaa päivässä, siis myös kotona.

Ksylitol on tietenkin tärkeää hampaille, mutta sen on osoitettu säännöllisesti käytettynä vähentävän myös välikorvatulehduksia. Lasten terveyden kannalta saatu lahjoitus olikin ihan huippujuttu!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät