2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Elämyksellinen raamattutyöskentely Alajärvellä

Alajärven seurakunnassa aloitetaan lokakuun alussa ryhmä, joka tutustuu raamatun teksteihin eri tavoilla sanomaan eläytyen. Esimerkiksi toiminnallisilla harjoituksilla aisteja käyttäen.

Apuna käytetään draaman mahdollisuuksia, liikettä, musiikkia, kuvia ja kuvataiteen keinoja sekä värillisiä kankaita. Tekstin elämyksellinen käsittely alkaa raamatun tekstillä ja siihen palataan myös lopussa.

MAINOS

Kokoontumiskerrat ovat Kirkontuvan alakamarissa torstaisin kello 18-20. Ryhmään tulemisen ehto on siihen sitoutuminen viisi kertaa. Illat ovat 4.10., 11.10., 18.10., 25.10. ja 1.11.

Ryhmään otetaan mukaan kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä. Ryhmän ohjaajina ovat Annamari Alanen ja Tiina Akomeah.

He molemmat ovat saaneet monipuolista ohjaajakoulutusta kirkon koulutuskeskuksessa.

Annamari perehtyen juuri bibliodraamaan ja Tiina opiskellen ihmisen kehityspsykologista elämänkaarta, sen havainnoimista ja ihmisen kasvua kunkin yksilöllisissä elämän vaiheissa.

Molemmat tähdentävät, että kyseessä ei ole kuitenkaan terapiaistunnot, vaan uusi tapa tutkia ja tulkita raamatun tekstejä.

Raamatun henkilöt

Iltojen aikana perehdytään eri raamatun teksteihin. Luukkaan evankeliumista tarina, kun Jeesus lähtee Kapernaumista.

Edelleen Luukkaan evankeliumin teksti Martasta ja Mariasta. Markuksen evankeliumin lähetyskäsky ja kun Matteus lähtee seuramaan Jeesusta. Johanneksen evankeliumista kohtaus, kun Jeesus ilmestyy Magdalan Marialle.

Ensimmäisen kokoontumisen alussa sovitaan ryhmän säännöt ja tehdään ryhmäytymisharjoituksia.

Ryhmään ilmoittautumiset Tiina Akomeah, puh. 050 566 9650 viimeistään torstaihin 27.9. mennessä.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät