0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Seurakuntavaalien ehdokkaat Soinissa

Syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt 17.9. Soinin seurakunnan kirkkovaltuustosta ainakin noin puolet vaihtuu, koska nykyisistä 15 kirkkovaltuutetusta seitsemän ei ole ehdokkaana syksyn vaaleissa.

Vaaleissa on kaksi ehdokaslistaa: Keskusta ja Seurakuntalainen.

MAINOS

Keskustan ehdokaslistalla on 13 ehdokasta:

Anu Alatalo, Sirpa Alatalo, Ano Halla-aho, Juha Huvila, Raija Korpela, Satu Laitila, Jussa Paarvala, Maija Rannila, Susan Rinne, Katariina Sironen, Voitto Vuorenmaa sekä kaksi ehdokasta, jotka eivät ole antaneet suostumusta nimensä julkaisuun tässä vaiheessa.

Seurakuntalainen ehdokaslistalla on 11 ehdokasta:

Aulis Akonniemi, Veijo Jousmäki, Sointu Keisala, Marju Kiviaho, Mirka Laasasenaho, Arja Lassila, Siiri Saarimaa, Mervi Viuhko sekä kolme ehdokasta, jotka eivät ole antaneet suostumusta nimensä julkaisuun tässä vaiheessa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät