0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Sillanpää Ankkureista Vetoon

Viljo Sillanpää siirtyy miesten Superpesiksen Alajärven Ankkureista Vimpelin Vetoon. Sillanpään ja Vedon sopimus on kaksivuotinen. 25-vuotias koppari pelasi viisi viime kautta kasvattajaseurassaan Ankkureissa. Sillanpää on pelannut urallaan 156 runkosarjan ottelua miesten Superpesiksessä.

Seuranvaihdos tuo Sillanpäälle uutta virtaa.
– Vimpeli tarjosi urakehitykselle uuden mahdollisuuden, jota ei voi olla käyttämättä. Seura on muutenkin tuttu, sillä pelasin juniorivuodet juuri Vimpelissä, Sillanpää kertoo.

MAINOS

Viime Superpesis-kauden runkosarjassa Sillanpää pelasi 32 ottelua. Hän löi runkosarjassa 1+2=3 juoksua ja toi 24. Karsintasarjan viidessä ottelussa hän toi kaksi juoksua.

Sillanpää pelasi kausilla 2009 ja 2010 Ankkureiden kakkosjoukkueessa suomensarjaa sekä kausilla 2011 ja 2012 Vedon väreissä suomensarjaa. Kaudella 2012 hän pelasi neljä ottelua Joensuun Mailan Superpesis-joukkueessa ja kaudella 2013 yhden ottelun Vedon Superpesis-joukkueessa.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät