-11.3 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Ohjaamo Alajärvi-Vimpeli avaa ovensa!

Ohjaamo Alajärvi-Vimpelin ovet aukeavat torstaina 25.10. avajaisten merkeissä Alajärvellä Kirkkotie 1 tiloissa kello 12-17. – Avajaisia sekä Ohjaamon syksyn ohjelmaa on valmisteltu hyvällä tahdilla koko syksy, kertoo ohjaamo koordinaattori Jere Vähäsarja.

– Mukana toiminnan kehittämisessä on ollut iso joukko paikallisia toimijoita, esimerkiksi Te-palvelu, sosiaali-ja terveyspalvelut, oppilaitokset sekä nuorisopalvelut, luettelee Vähäsarja ja lisää, että mukaan kyllä vielä mahtuu.

– Myös ideoita ja yhteistyökuvioita otamme ehdottomasti vastaan, näin saadaan alueen nuorille tarpeeseen räätälöityä, matalan kynnyksen ohjaamopalvelua, jatkaa Vähäsarja.

MAINOS

Avajaisohjelmassa on avajaisnauhan leikkaus, Alajärven nuorisovaltuuston tervehdys sekä sivistystoimenjohtaja Esa Kauniston avajaispuhe. Kävijöiden kesken arvotaan elämyspaketteja, nuorille Ohjaamon tiloihin on rakennettu MP ohjaamo? -seinä.

Kyseessä on siis mielipideseinä, mihin nuoret saavat listata toivomiaan palveluita ja muuta ohjaamoon liittyvää toivetta ja ideaa. Tarjolla mehua, kahvia ja munkkeja.

Avajaisissa paikan päällä on esittelemässä toimintaa Ohjaamo Alajärvi-Vimpeli koordinaattori Jere Vähäsarjan lisäksi myös muita ohjaamoasiantuntijoita.

Lisää tietoa Ohjaamo Alajärvi-Vimpelistä löytyy Alajärven kaupungin kotisivuilta.

Mikä ihmeen Ohjaamo?

Ohjaamo Alajärvi-Vimpeli on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-16 osoitteessa Kirkkotie 1, Alajärvi.

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- ja työpaikan hakemiseen, terveys-tai sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa.

Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät