-6.9 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Yrittäjien yhteinen tapahtumapäivä tarjoaa jokaiselle jotain Lehtimäellä!

Yritysten yhteinen tapahtumapäivä Lehtimäellä järjestetään huomenna perjantaina 26.10. nyt toista kertaa.

Alkupotku yhteistoiminnalle annettiin viime keväänä, jolloin yhteinen tapahtumapäivä sai väen liikkeelle todella hyvin.

MAINOS

– Yritämme saada yhteistapahtumista säännöllisiä, kertovat tapahtumaan osallistuvat kauppiaat. – Haluamme herätellä väkeä aina välillä huomaamaan, miten monenlaisia palveluja meiltä Lehtimäeltä löytyy!

Yhteisessä päivässä on myös se etu, että tarjontaa riittää useammalle kiinnostuneelle. Jos jokainen yrittäjä tekee jotain yksin ja eri aikoina, ei väkeä saada niin paljon liikkeelle, kuin yhdessä toimien.
Lehtimäen yritysten tapahtumapäivässä onkin tarjolla jälleen melkein vaikka mitä.

Kalossissa ovet ovat avoinna lounasaikana kello 11-14, eli pizzaa ja salaattia saa tilauksesta. Myynnissä on Kalossituotteita! Paikalla on lisäksi lounasaikaan Jaakko Tolkin, eli Jatoartin, erikoismaalaus -työnäytös!! Kannattaa siis tulla paikalle!

Iltaravintolassa taas on happy hour luvassa kello 21-23 ja pidennetty aukioloaika on aina kello neljään saakka. Kalossin väki panostaa myös iltaan Nuorisoseuralla, jotka tanssitaan anniskeluoikeuksin!

Kesäniemen kaupalla juodaan pullakahvit koko päivän ajan kello 9-18 ja asiakkaille on luvassa kovia tarjouksia.

Lehtimäen Nesteellä on tulossa kello 11-14.30 Lehtimäen paloaseman uusitun ensivasteauton esittelyä Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen toimesta. Kello 13-17 Nesteellä nähdään keväältä tuttu ja todella suosittu autoesittely, jossa Antti Taipalus Käyttöautolta tuo paikalle Dacia Dusterin ja Volvo XC60:n!

Nettopuodissa on asiakkaille mainioita tarjouksia ja kauden poistoja, joita kannattaa tulla kastomaan kauempaakin. Myös kaikki syksyn ennakot ovat saapuneet, joten valikoima on runsaimmillaan.

Osuuspankissa on nähtävillä Pinja Leppäkankaan taidenäyttely. Pinjan töitä tulee pankkisaliin esille kymmenkunta!

Lennun Tuvalla vietetään yksivuotissynttäreitä tarjousten ja kahvittelun merkeissä. Lisäksi luvassa on pidennetty aukioloaika aina kello yhteen saakka yöllä, jotta tansseista kotiin palaavat saavat vielä iltapalaa!

Apteekissa on mielenkiintoinen esittely Töysän apteekin omista tuotteista. Töysässä valmistetaan muun muassa ravintolisiä ja vitamiineja, niin C-, D- kuin muistivitamiinejakin, sinkkiä ja muita hivenaineita! Tapahtumapäivänä tuotteet ovat tutustuttavissa ja esittelyssä omana tuoteryhmänään.

Paulastiinassa järjestetään syksyn perinteinen vispipuurotarjoilu kello 10-17 ja tietenkin talo on täynnä tarjouksia! Letec Motors on mukana päivän tapahtumissa, ja tarjolla on kahvia sekä talvirengastarjouksia!

Mukana menossa ovat myös muun muassa Lehtimäen Pelti ja Parturi-Kampaamot Taina Autio ja Anne Haaparanta, Puusepänliike Seppälä, Kauneus- ja jalkahoitola Helahoito sekä metsänhoitoyhdistys.

Illalla tanssitaan Nuorisoseuralla!

Tällä kertaa yrittäjät ovat halunneet tapahtumaan myös kunnon lopetuksen, ja mitenkä se tapahtuisikaan muuten kuin oikeilla tansseilla, jotka tanssitaan Lehtimäen Nuorisoseuralla! Tahdit illassa takaavat oman kylän pojat, eli tanssiyhtye Ajattomat!

Tansseissa toimivat täydet ravintolapalvelut anniskeluoikeuksineen.

Idea tanssien järjestämisestä on syntynyt siitä, koska niin moni on harmitellut sitä, ettei Mäkihallilla tanssittu menneenä kesänä ollenkaan. Nyt kuitenkin pääsee Mäkihallin sijasta tanssimaan Nuorisoseuralle!

Tanssimaan pääsee kympin hintaisella lipulla ja tanssiaika on kello 20-00.30. Tanssien ensimmäisellä tauolla suoritetaan arvonta, johon osallistuvat kaikki halukkaat palauttamalla tästä lehdestä löytyvän kupongin johonkin tapahtuman yrityksistä!

Arvonnassa on luvassa hyvät tavarapalkinnot ja niitä on ruhtinaallinen määrä, onhan ne lahjoittanut mukana tapahtumassa olevat yrittäjät.

Tansseja sponsoroivat Lehtimäen Osuuspankki, Lehtimäen Sähkö Oy, Puutili Ky, Töysän apteekki ja Neste Lehtimäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät