-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Hankkija Alajärvi uudistuu isosti

Alajärvelle saatiin Hankkijan myymälä tammikuussa, kun Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa luopui kokonaan maatalouskaupasta ja myi Eepee Agri Oy:n osakekannan Hankkija Oy:lle.

Tähän muutokseen liittyen Hankkija Alajärvellä on syksyn aikana tehty mittavaa remonttia, joka on tuonut myös tuotevalikoimiin muutoksia.

MAINOS

Myymäläpäällikkö Kalevi Sivula kertoo, että muutosten myötä Hankkija Alajärven valikoimat noudattelevat samaa linjaa muiden hankkijan myymälöiden kanssa.

Koska uutta on saatu, jotain on myös jäänyt pois. Se mitä liikkeestä ennen löytyi, mutta ei enää, on lähinnä sisustuspuolella tapetit ja lattiapinnoitteet. Silti perusrakentamiseen tarjolla on yhtä raudat, harkot, puutavara, maalit ja rakennuslevyt suoraan varastosta. Toimitusmyyntinä myydään ikkunat ja ovet, kuten aikaisemminkin.

Tilalle on tullut harrastepuolen merkittävääkin lisäystä ja esimerkiksi lemmikkieläimille on nyt aivan eri tavalla valikoimia, kuin ennen.

Koirille tuttuina merkkeinä jatkavat paljon myytävä Jahti&Vahti ruokineen ja lisäravinteineen, sekä Josera. Uutta on kotimainen Häme ja Savo sekä märkäruuista hypoallergisillekin sopiva Forthglade. Pakasteesta löytyvät luonnollisesti myös lihat raakaruokintaan.

Lisäksi löytyvät hyvät valikoimat leluja, hoitotarvikkeita, pantoja ja kuppeja.

Myös kissoille on osasto laajentunut entisestään ja tuotteita paremmin esillä. Nyt myös kissoille on tarjolla raakaruokaa.

Oma osastonsa on myös muille pieneläimille ja hevospuoli liikkeessä jatkaa.

Uutta on myös erä- ja asetarvikkeiden mukaantulo valikoimiin. Asepuolelle tuodaan ilmakiväärit ja kaikille metsästäjille ja muille luonnossa liikkujille on tarjolla laadukkaat Alaska -vaatteet ja Viking -kengät. Osasto on jo ennakkoon herättänyt suurta mielenkiintoa, onhan esimerkiksi asuissa tarjolla monenlaista sopivaa myös retkeilijöille.

Tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita löytyy myös työvaatepuolelta, jossa päämerkiksi on vaihtunut Fristads ja Jalaksen kengät ovat vaihtuneet Sieviin.

Metsuripuoli liikkeessä säilyy ennallaan, samoin puutarhapuoli jatkaa vähintään entisellään. Ruohonleikkureissa päämerkkeinä jatkavat Jonsered ja John Deere.

Yhtenä ihan uutena tuoteryhmänä ovat Taimen veneet ja Suzuki -perämoottorit! Niiden aika on jälleen keväällä!

Uudistukset saadaan loppuun saakka valmiiksi lähiviikkoina ja virallisia avajaisia vietetään samaan aikaan muiden maakunnan uudistuneiden Hankkija -myymälöiden kanssa, todennäköisesti joulukuulla.

Kun uudistus on valmis, niin viimeistään silloin kannattaa todella lähteä katsomaan, millaiseksi liike on muuttunut! Hankkija on avoinna arkisin kello 8-17 ja lauantaisin kello 9-14.

– Myymälän toinen pää jää pois käytöstä ja korkeat hyllyt ovat historiaa, Sivula selvittää ja kertoo, että jatkossa myymälän tulee selkeä kiertosuunta.

Matalan keskitilan ja selkeän kiertosuunnan myötä asiakas pystyy nopeasti hahmottamaan tarjontaa ja hintatason, jonka Sivula uskoo olevan nyt entistä kilpailukykyisempi. – Tervetuloa uudistettuun Hankkijan myymälään!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät