-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Anne Niemi valittu Suomen Yrittäjien työvaliokuntaan

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi on valittu Suomen Yrittäjien työvaliokuntaan. Niemi istuu myös Suomen Yrittäjien hallituksessa.

Suomen Yrittäjien työvaliokunta valmistelee hallituksen kokouksissa käsiteltävät asiat sekä hoitaa hallituksen valvonnan alaisena hallituksen toimivaltaan kuuluvia hallituksen sille antamia tehtäviä. Työvaliokunta kokoontuu noin kerran kuussa.

MAINOS

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko on valintaan tyytyväinen.

-Mahtava juttu, että saamme työvaliokuntaan lisää pohjalaista väriä ja asennetta. Työvaliokunnan jäsenyys on vaativa tehtävä. Jäsenellä on oltava kokemusta yrittäjäjärjestöstä, yritysmaailmasta sekä yhteiskuntavaikuttamisesta.

Annelta löytyy osaamista noilta kaikilta osa-alueilta ripakopallinen, Risikko sanoo.

-Valinta tuntuu mahdottoman hyvältä. Kun saa Yrittäjiltä luottamuksen toimia heidän asioiden eteenpäin viejänä valtakunnallisella tasolla, ei voi muuta kuin tuntua hyvältä, Anne Niemi kertoo.

Anne Niemi on kolmannen polven yrittäjä yli 80 vuotta vanhassa sukuyrityksessä, joka on vaihtanut toimialaansa elintarviketeollisuuden kautta metalliteollisuuteen.

Niemen tavoitteet työvaliokunnassa ovat selkeät: hän haluaa vahvistaa järjestöä entisestään ja tehdä siitä houkuttelevamman jäsenelle.

-Tämä on joukkuepeliä ja oma rooli on hyvä olla selkeä. Tällä hetkellä koen muun muassa tärkeänä sen, että kaikilla alueilla Suomessa olisi yrittäjillä samanlaiset edellytykset pärjätä.

Aluejärjestöillä on kovin vaihtelevat resurssit hoitaa alueellista vaikuttamista, Niemi sanoo.

Niemen mukaan hänen valintansa työvaliokuntaan on arvostuksen osoitus Etelä-Pohjalaisten Yrittäjien vaikuttamiselle ja pitää alueen yrittäjien äänen kuuluvilla.

Etelä-Pohjanmaalla on nyt vahva edustus Suomen Yrittäjissä, sillä seinäjokelainen Jyrki Mäkynen valittiin Turun liittokokouksessa Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi kolmannelle kaudelleen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät