0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

SoPSilla kauden päättäjäiset

– Tapahtumarikas jalkapallovuosi alkaa olla lopuillaan ja siihen on mahtunut paljon merkittäviä tapahtumia. Seinäjoella ja Vaasassa järjestettiin nuorten EM-kisat, joita Soinistakin oltiin isolla porukalla seuraamassa.

Otteluna oli jännittävä Suomi-Norja -peli. Muutama seuran pelaajista sai toimia turnauksen finaalissa Italia-Portugali pallopoikina ja saattajina. Ne olivat pelaajille hienoja kokemuksia.

MAINOS
09 ja -10 joukkueet saivat palkintopokaalinsa maajoukkuepelaajan kaiverruksella.

– Lisäksi meillä oli SoPS -viikolla kisoihin liittyvä ministadion-tapahtuma, kertasi SOPS:n puheenjohtaja Juha Huvila.

– Vuosi alkoi seuran kannalta hienosti, kun 04-syntyneiden joukkue voitti Futsalissa Vaasan Piirin mestaruuden, joka oli seuran ensimmäinen laatuaan.

Jalkapallosarjoissa mukana on ollut neljä poikien joukkuetta ja yksi tyttöjen joukkue. Lisäksi on pidetty pallokoulua, josta saadaan toivottavasti lisää pelaajia ensi kesäksi nuorimpiin joukkueisiin, totesi Huvila.

Palkintojenjaossa kerrattiin mennyttä kautta joukkueittain.

Tytöt 03 -joukkueen kausi kului tällä kertaa ilman voittoja. Omat haasteensa kauteen toivat loukkaantumiset ja sairastelut, mutta kausi saatiin näistä huolimatta vietyä kunnialla läpi.

Tappioista huolimatta treeneissä ja peleissä on ollut hyvä meininki eikä kirvestä ole heitetty kaivoon missään vaiheessa. Joukkueesta palkittiin Julia Järvinen, Nella Korpela ja Senni Lehisalo. Valmentajana joukkueessa toimi Emmi Tiukkanen ja joukkueenjohtajana Jaana Lehisalo.

Pojat 10 -ikäluokassa oli pieni, mutta tiivis ryhmä, johon kuului myös muutamia nuorempia pelaajia. Kaudella piirisarjassa pelattiin 6 turnausta, joista kertyi 5 voittoa ja 7 tappiota.

Jokainen pelaaja palkittiin pokaalilla, johon on kaiverrettu maajoukkuepelaajan nimi. Valmentajina toimivat Emmi Tiukkanen, Celestina Katajamäki ja Verna Välilehto. Joukkueenjohtajana toimi Saana Peura.

Pojat 09 -ikäluokassa harjoitukset aloitettiin keväällä salissa ja niitä pidettiin aina syyskuun lopulle saakka. Pelikausi käynnistyi huhtikuussa ja toukokuussa osallistuttiin kaksipäiväiseen Luiz Antonio Cupiin Seinäjoella (2 voittoa, 4 tappiota).

Näiden lisäksi piirisarjassa pelattiin kuusi turnausta (3 voittoa, 9 tappiota). Kauden päätteeksi käytiin vielä pelaaamassa KieHan yhdistelmiä vastaan ystävyysotteluissa Ähtärissä.

Ikäluokassa ei tilastointia maalintekijöistä eikä sarjataulukoita – kauden aikana kerättiin paljon kokemusta ja tilille kertyi mukavasti sekä voittoja että tappioita (3 voittoa, 9 tappiota).

Kiertopalkinnoilla palkittiin vuoden poikapelaajana Jere Kiiltomäki ja Julma -palkinnolla Jasse Leikkari.

Jokainen pelaaja sai pokaalin, johon on kaiverrettu maajoukkuepelaajan nimi. Valmentajina toimivat Juha Huvila ja Sanni Jussila.

Pojat 08 -joukkue meni paljon eteenpäin edelliskaudesta harjoitusinnossa, joka näkyi myös ottelutuloksissa siten, että kaikki pelit olivat tiukkoja.

Tällä kaudella piirisarjassa voittoja kertyi 4, tasapelejä pelattiin 1 ja tappiota tuli 9.

Joukkueen palkitut olivat Timi Saariniemi, Oskari Vuorenmaa ja Oskari Huvila. Valmentajina toimivat Kimi Ojala ja Sami Uurinmäki. Joukkueenjohtaja toimi Janne Vuorenmaa.

Pojat 04 -joukkueella oli alla hyvä Futsal -kausi, jonka aikana treenattiin kaksi kertaa viikossa. Futsalissa osallistuttiin myös sarjaan, josta saavutuksena oli seuran ensimmäinen piirinmestaruus.

Alkusarjassa keväällä tuli 7.sija. Samoin syksyn sarjassa sijoitus oli 7. Valmentajana toimi Juha Huvila ja huoltajina Juha Hänninen ja Vesa Leikkari. Joukkueen palkitut olivat Eeli Hänninen, Onni Tallbacka ja Jasu Leikkari.

Seuran kiertopalkinnoilla palkittiin seuraavat. Julma, eli Joukkuepelaaja, Urheilullinen, Lahjakas, Määrätietoinen, Aktiivinen joukkueen kapteeni, joka hoitaa oman tonttinsa 100 prosentin varmuudella: Jasse Leikkari.

Vuoden tyttöpelaaja, joukkueen kapteeni, joka tsemppaa loppuun asti ja tsemppaa myös muita: Sanni Jussila.

Vuoden poikapelaaja, motorisesti erittäin lahjakas pelaaja, jolla on monipuolinen harhautusvalikoima, nopeat jalat ja hyvä laukaus: Jere Kiiltomäki.

Rami Puro

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät