-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Pyhäinpäivän hartaudet tänään Lehtimäellä ja Alajärvellä

Tänään saamme jälleen hiljentyä ja ihmetellä hautausmailla kaunista ja puhuttelevaa kynttilämerta. On aika muistella poisnukkuneita rakkaita ja läheisiämme.

Pyhäinpäivän sävelhartaus on lauantaina 3.11. kello 16 Lehtimäen kirkossa, mukana Plicae Vocalis -lauluyhtye ja kappelikuoro. Alajärven Gabrielin kirkossa muistohetken lämpöä jakaa myös Tenorissimo kokoonpano 3.11. kello 18.

MAINOS

Tenorissimo syntyi vuonna 2009, eli ensi vuosi on 10-vuotisjuhlavuosi.

Kokoonpanossa tenoreina laulavat Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa, ja Ulla-Stina Ikonen (harppu ja kannel). Vuonna 2017 tuli Mauno Kuusiston syntymästä kuluneeksi 100 vuotta.

Tenorissimo kunnioitti syntymän 100-vuotisjuhlaa yli kolmellakymmenellä konsertilla eri puolilla Suomea täyttäen kirkkosalit tyytyväisistä kuulijoista. Suuren suosion takia ”Kertokaa se hänelle” -konsertit jatkuvat vuonna 2018 yli neljälläkymmenellä konsertilla eri puolilla Suomea.

Reijo Ikonen on esiintynyt tenoriosissa Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan oopperajuhlilla ja Suomen Oopperaliiton palveluksessa, solistina kirkkomusiikkiteoksissa sekä konsertoinut ulkomailla. Lasse Riutamaa on esiintynyt ooppera-, operetti- ja musikaaliosissa eri teattereissa Suomessa ja tehnyt runsaasti soolonauhoituksia Suomen Yleisradioon.

Ulla-Stina Ikonen on opiskellut kanteleensoittoa Helsingin konservatoriossa suorittaen jatkotutkinnon v.2000 sekä harpunsoittoa Metropoliassa (AMK) valmistuen musiikkipedagogiksi.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät