-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Alajärven Yrittäjät ry:n juhlavuoden toiminnasta ja tulevasta Yrittäjäjuhlasta

Alajärven Yrittäjät ry:n 50 -vuotta juhlavuosi on sisältänyt monenlaista toimintaa.

Jäsenkyselyllä kartoitettiin jäsenten toiveita yhdistyksen toimintaan ja niitä toiveita on pyritty kauden aikana toteuttamaan.

MAINOS

Hallituksen jäsenet ovat tehneet yrittäjyyskasvatusta nuorten parissa. On järjestetty sekä Hyvän mielen aamiaistapahtuma yhteistyössä seurakunnan kanssa että Yrittäjän hyvinvointiaamiainen Suomen Terveystalo Oy:n kanssa.

Toukokuussa vietimme 50 -vuotisjuhlaa Alajärven Nuorisoseuralla ja juhlapuhujaksi saimme puhemies Paula Risikon.

Historiikin kautta saimme todeta, kuinka merkittävää työtä yrittäjäjärjestö on tehnyt Alajärven kaupungin elinkeinoelämässä. Rokulipäivät heinäkuussa olivat jälleen merkittävä yrittäjien voimainkoitos. Sää oli suotuisa, erilaisia tapahtumia oli runsaasti ja se sai väen liikkeelle.

Yrittäjän päivä oli merkittävä, sillä teimme avauksen uudenlaiseen yhteistyömuotoon kaupungin kanssa. Tuona päivänä yrittäjien yhteisen aamiaisen lisäksi kokoonnuimme kaupungin johtavien viranhaltijoiden ja hallituksen jäsenten kanssa yhteisen pöydän ääreen ”kyselytunnin” merkeissä.

Tilaisuus oli onnistunut ja siitä toivottiin perinnettä. Se on nyt kirjattuna myös tulevan kauden toimintasuunnitelmaan. Syyskuussa kävimme 50 -vuotis juhlamatkalla Nizzassa. Sää oli loistava ja täydellisesti onnistunut.

Lokakuussa järjestimme digikoulutustilaisuuden yhteistyössä SeAmkin kanssa.

Vuosi on kääntymässä lopuilleen. Katseet ovat kääntyneet tulevaan kauteen ja sen toimintaan. Alajärven Yrittäjät ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 17.11. kello 18 Hotelli-Ravintola Alvariinissa. Kokouksen jälkeen kello 19 alkaen jatkamme Jouluisella Yrittäjäjuhlalla. Tilaisuudessa nimetään Alajärven vuoden yrittäjä sekä jaetaan muita muistamisia.

Näemme pienoisnäytelmän Kaksi viisasta miestä. Näytelmässä kaksi pitkäaikaista ystävää Alvar Aalto ja Eero Nelimarkka tapaavat. Aalto tulee onnittelukäynnille Nelimarkan luo taiteilijaprofessorin nimityksen johdosta.

Keskustelu käy vilkkaana vanhoista ja uusista asioista. Asioita käsitellään välillä hyvinkin kärkevästi.

Pieniä naukkujakin otetaan nimityksen kunniaksi. Eero Nelimarkan vaimo Saima huolehtii viisaiden miesten tarjoilusta. Näyttelijöinä Eero Ojajärvi, Keijo Lahdenmäki sekä Anelma Ojajärvi. Juhlassa jouluisia musiikkinumeroita esittää Alajärven musiikkiopiston soitinryhmä.

Alvariinin illan musiikista vastaa Jarkko Yli-Sikkilä ja Luostarin orkesteri.

Alajärven Yrittäjät ry toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi Jouluiseen Yrittäjäjuhlaan. Illalliskortin hinta on 35 euroa sis. illan ohjelman, jouluruokailun, tanssilipun ja narikkamaksun.

Ilmoittautumiset 14.11. mennessä www.alajarvenyrittäjät.fi sivujen kautta tai sp:lla tiedottaja@alajarvenyrittajat.fi.

Alajärven Yrittäjät ry

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät