28 haki Kuortaneen liikuntasihteerin virkaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Kuortaneen avoinna olevaan liikuntasihteerin virkaan tuli määräaikaan mennessä 28 hakemusta.

Kuortaneen liikuntasihteerin työnkuvaan kuuluu muun muassa kuntalaisten aktivointi liikkumiseen ja liikunnan ja urheilun edellytysten kehittäminen sekä osallistuminen Kuortaneen juhannuskisojen toteuttamiseen kisojen pääsihteerinä.

MAINOS

Hakemuksen määräaikaan mennessä ovat jättäneet: Aulin Susanna, Laitila, Haapala Jussi, Kajaani, Hankola Timo, Ähtäri, Heiskanen Katriina, Alajärvi, Honkonen Essi, Jyväskylä, Hietikko Tanja, Seinäjoki, Isomäki Tiina, Seinäjoki, Kari Oona, Seinäjoki, Latvajärvi Arttu, Kihniö, Latva-Kiskola Mikko, Hyllykallio, Latvala Mikko, Kuortane, Lehtinen Ville, Espoo, Lindberg Kaisa, Seinäjoki, Mikkola Tuomas, Kuortane, Mykkänen Ari, Lappeenranta, Mäki-Hallila Elina, Kuortane, Nikupetteri Tuomas, Seinäjoki, Parhiala Tuomas, Lapua, Peltomäki Jenna, Hyllykallio, Rinta-aho Arto, Töysä, Saarinen Pinja, Pirkkala, Suhonen Heikki, Sotkamo, Takala Ari, Vimpeli, Tiisjärvi Satu, Seinäjoki, Toominkangas Liis, Alavus, Åttman Hillevi, Alavus, Viljanen Tero, Lapua ja Väihkönen Laura, Oulu.

MAINOS
Edellinen artikkeliHalloweenin MuoviSampo toi 206 kiloa muovia
Seuraava artikkeliTaimelan koululle saatiin hämähäkkikeinut!