-16.6 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

28 haki Kuortaneen liikuntasihteerin virkaa

Kuortaneen avoinna olevaan liikuntasihteerin virkaan tuli määräaikaan mennessä 28 hakemusta.

Kuortaneen liikuntasihteerin työnkuvaan kuuluu muun muassa kuntalaisten aktivointi liikkumiseen ja liikunnan ja urheilun edellytysten kehittäminen sekä osallistuminen Kuortaneen juhannuskisojen toteuttamiseen kisojen pääsihteerinä.

MAINOS

Hakemuksen määräaikaan mennessä ovat jättäneet: Aulin Susanna, Laitila, Haapala Jussi, Kajaani, Hankola Timo, Ähtäri, Heiskanen Katriina, Alajärvi, Honkonen Essi, Jyväskylä, Hietikko Tanja, Seinäjoki, Isomäki Tiina, Seinäjoki, Kari Oona, Seinäjoki, Latvajärvi Arttu, Kihniö, Latva-Kiskola Mikko, Hyllykallio, Latvala Mikko, Kuortane, Lehtinen Ville, Espoo, Lindberg Kaisa, Seinäjoki, Mikkola Tuomas, Kuortane, Mykkänen Ari, Lappeenranta, Mäki-Hallila Elina, Kuortane, Nikupetteri Tuomas, Seinäjoki, Parhiala Tuomas, Lapua, Peltomäki Jenna, Hyllykallio, Rinta-aho Arto, Töysä, Saarinen Pinja, Pirkkala, Suhonen Heikki, Sotkamo, Takala Ari, Vimpeli, Tiisjärvi Satu, Seinäjoki, Toominkangas Liis, Alavus, Åttman Hillevi, Alavus, Viljanen Tero, Lapua ja Väihkönen Laura, Oulu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät