-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Päivin Puuhaamo tuo palvelua arjen tarpeeseen Soinissa

Soinilainen Päivi Vierunketo on juuri perustanut oman yrityksen Soiniin nimeltä Päivin Puuhaamo. Hän haluaa vastata osaltaan siihen tarpeeseen, mikä syntyy ihmisille kun oma aika tai voimavarat eivät riitä.

Vanhusten määrän kasvaessa monet heistä tarvitsevat apua kodinhoidossa, asioinnissa tai vaikkapa seurana olemisessa. Yhteiskunnan apu ei aina tahdo riittää ja tulevaisuudessa tarpeen kasvu näyttää vain lisääntyvän. Myös lapsiperheiden arki on usein kiireistä ja ulkopuolinen apu tarpeen.

MAINOS

Päivin toimenkuvaan kuuluu moninainen kotiapu lapsiperheistä vanhuksiin, asiointipalvelu ja erilaiset pihatyöt. Lisäksi Päivin palveluja ovat korjaus- ja sisustusompelu, mistä hänelle on kertynytkin jo monen vuosikymmenen kokemus.

Aiemmin Päivi on toiminut ompelijana Karstulassa Finn-Savotta Oy:ssä kaksitoista vuotta.

Lisäksi hän on toiminut sisustusompelijana ja myös lasten tukiperheenä miehensä Raimo Vierunkedon kanssa kymmenen vuoden ajan. Raimon vaikean selkäsairauden vuoksi tuo työ jouduttiin lopettamaan. Päiville on tuttua myös metsänraivuu- ja istutustyöt, mitkä ovat tulleet tutuiksi harrastuspohjalta.

Hyvin monipuolista on siis uuden yrittäjän osaaminen ja puuhaaminen.

Päivin palveluissa voi hyödyntää kotitalousvähennyksen, jota voi saada myös kotona asuva lapsi jos hänellä on tuloja ja hän on osallistunut työn kustannuksiin.

Ahkera ja iloinen Päivi on siis valmis auttamaan silloin kun tarvitaan arjen apua.

Leila Peura

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät