0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Lehtimäen opistolle avautuu Joulupuoti!

Lehtimäen opistolla alkoi elokuussa uusi opintolinja, TEO Työelämäopintolinja.

Opintolinjan opiskelijat, eli teolaiset, tekevät ohjaajansa johdolla erilaisia työnantajien antamia työtehtäviä eri työpaikoilla.

MAINOS

Teolaiset käyvät mm. Soinissa Kohiwoodilla ja Järvelän puutarhalla sekä Järviseudun ammatti-instituutilla Jamissa Kurejoella puutarha-alan työtehtävissä.

Lehtimäellä opiskelijat saavat kokemusta kaupan alalta mm. Lehtimäen S-marketissa.

Lehtimäen opistolla on myös paljon sellaisia työtehtäviä, joita teolaiset tekevät. Mm. kiinteistöpuolen ja tallitöiden lisäksi he ovat Ellun pajassa syksyn mittaan tehneet jos jonkinlaisia jouluaiheisia tuotteita.

He myös organisoivat opiston uimahallin kahvioon Joulupuodin ohjaajansa Arja Tikkasen ja Sanna Joensuun kanssa.

Joulupuodista löytyy mm. ihastuttavia joulukortteja ja paperimassatonttuja, valloittavia itsetehtyjä saippuoita, puutöitä ja seinäkalenteri 2019, jossa kuukausikuvina on opiston taiteilijoiden töitä sekä paljon, paljon muita mukavia joulupukin konttiin sopivia tuotteita.

Joulupuoti avataan keskiviikkona 21.11. kello 13. Teolaiset ja muitakin opiston opiskelijoita työskentelee joulupuodissa avajaispäivästä lähtien joka keskiviikko, torstai ja perjantai iltapäivisin kello 13-16 joululomaansa saakka, eli 14.12. saakka opistolla voi tehdä ostoksia.

Mikäli puotiin haluaisi tutustua ja päästä ostoksille eivätkä edellä mainitut ajat sovi, voi teolaisten kanssa sopia myös muun ajan. Kannattaakin lähteä tutustumaan, yllättymään ja asioimaan Joulupuotiin!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät