2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Lasten ja nuorten puhelimessa maratonpäivystys

Lasten ja nuorten puhelin juhlistaa lapsen oikeuksien päivää maratonpäivystyksellä. Puhelimessa ja chatissa vastataan tänään 20. marraskuuta yhteydenottoihin kello 12–21.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimessa (p. 116 111) sekä chatissa päivystetään tänään lapsen oikeuksien päivänä 20. marraskuuta kello 12–21.

MAINOS

Yhteyttä voi ottaa niin isoista kuin pienistä asioista luottamuksellisesti, nimettömästi ja maksutta.

Moni lapsi ja nuori miettii, onko oma huoli riittävän iso, jotta siihen voisi käyttää päivystävän aikuisen aikaa. Lapsen tehtävä ei ole arvioida, onko hänen asiansa tarpeeksi tärkeä.

Mikään lapsen tai nuoren asia ei ole liian vähäpätöinen, vaan puhelimeen ja auttaviin nettipalveluihin voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa aiheesta kuten tuoreelta Lasten ja nuorten puhelimen #puhumistävaan-videolta voi kuulla.

Lasten ja nuorten puhelin ja chatti on valtakunnallinen auttava palvelu, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset.

Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20 000 yhteydenottoon.

Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Päivystysajat ovat arkisin kello 14–20 ja viikonloppuisin kello 17–20.

Nuortennetin kirjepalveluun tai chattiin saa yhteyden osoitteesta www.nuortennetti.fi/lasten-ja-nuorten-puhelin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät