0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Joulun taikaa -konsertti kutsuu tunnelmiin

Lehtimäen Nuorisoseuralla kuullaan tulevana lauantaina 8.12. kello 18 Joulun taikaa -konsertti, johon solisteiksi saadaan rivi paikkakunnan parhaita solisteja.

Osa solisteista on vanhoja tuttuja, osa vähemmän kuultuja uusia tuttavuuksia. Kaikki esiintyjät ovat kuitenkin joko Lehtimäellä asuvia tai sieltä lähtöisin.

MAINOS

Solistien takana bändissä soittavat Jaakko Kärki koskettimia, Hannu Yli-Hynnilä rumpuja, Sami Haapaniemi kitaraa, Kari Viemerö bassoa ja Heikki Jokiaho midi-harmonikkaa.

Solisteina kuullaan Kaarina Tikkamäkeä, Sanna Saloa, Tanja Vuorelaa,Jari Mäenpäätä, Eero Savelaa ja Kari Viemeröä. Juonnosta vastaa Jari Mäenpää ja järjestelyjen taustalla on Lehtimäen kulttuuriyhdistys ry. Käsiohjelma, joka sisältää väliaikatarjoilun, maksaa kympin.

Järjestelyissä mukana oleva Tanja Vuorela kertoo, että kyseessä on nyt kulttuuriyhdistyksen, eli lehkun, ensimmäinen joulukonsertti. – Joulun taikaa -konsertteja on kuitenkin järjestetty aikaisemminkin, tuolloin yhteistyössä Sugardamsien ja kerran R.M. -yhtyeen kanssa.

Konsertin kesto on noin kaksi tuntia ja siinä on väliaika. Ohjelmisto on suuniteltu monipuoliseksi ja se on suunnattu aivan kaikenikäisille. Konsertin ohjelmistossa on mukana myös Toivo Kärjen ennenjulkaisematon sävellys ”On joulu syttynyt sisimpään”.

– Joulumielen voi tulla vaikkapa hakemaan tästä konsertista, Tanja vinkkaa. – Konsertissa monipuolinen kattaus joululauluja, eli jokaiselle on jotakin luvassa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät