-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Superpesiksen sarjaohjelmat julki

Superpesis-kauden 2019 sarjaohjelmat on julkaistu. Pesäpalloliitto on myöntänyt ensi kaudeksi Superpesis-lisenssit 14:lle miesten ja 12:lle naisten joukkueelle. Miehissä järviseutulaisväriä miehissä puolustavat kymmenen mitalin putkea puolustava Vimpelin Veto ja karsintojen kautta sarjapaikkansa uusinut Alajärven Ankkurit. Naisten puolella Lappajärven Veikot starttaa toukokuussa kolmanteen pääsarjakauteensa.

Miesten Superpesiksessä pelataan kaksinkertaisen sarjan lisäksi paikallislohkot, jolloin joukkuekohtaiseksi ottelumääräksi muodostuu 30. Runkosarjan jälkeen siirrytään suoraan kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

MAINOS

Naisten Superpesiksessä pelataan kaksinkertainen sarja ja kaksi lisäottelua paikallispareina. Ottelumäärä on joukkuetta kohden 24. Kahdeksan parasta jatkavat ylempiin pudotuspeleihin.

Vimpelin Veto ottaa huippustartin kauteensa kohtaamalla sarja-avauksessaan mestari-Joensuun vieraissa toukokuun yhdeksäntenä. Alajärven Ankkurit pelaa kauden avausottelunsa Kankaanpään Mailaa vastaan Kitrolla 9.5. Järviseudun ensimmäinen derby eli Ankkurit vastaan Veto pelataan Kitrolla lauantaina 11.5. kello 15. Lisäksi joukkueet kohtaavat tiistaina 25.6. Saarikentällä ja perjantaina 2.8. Kitrolla.

Lappajärven Veikot kohtaa sarja-avauksessaan paikallisvastustajansa Lapuan Virkiän Veikkolassa sunnuntaina 12.5. kello 13. Kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa Veikot suuntaa Jyväskylään, jossa sitä isännöi Kirittäret keskiviikkona 15.5.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät