-15.7 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Luonto liikuttaa2019 -tapahtumat tiedoksi kalenteriin!

Jos sinulla on tiedossasi jokin liikunnallinen tapahtuma luonnossa, otamme sen mielellämme mukaan Järviseudun Luonto liikuttaa2019-tapahtumakalenteriin.

Kalenterissa on tarkoitus tuoda esille kevään, kesän ja syksyn 2019 tapahtumien sarjan.

MAINOS

Ilmoita tiedot kuntasi (Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Soini ja Vimpeli) vapaa-aikapalveluille 30.1. mennessä. Tiedoista on hyvä käydä ilmi tapahtuman nimi, mitä/missä tapahtuu ja mistä saa lisätietoja. Ilmoitus tapahtumasta on maksuton.

Luonto liikuttaa on uusi slogan, jolla houkutellaan Järviseudun alueen asukkaita sekä matkailijoita seikkailemaan ja virkistäytymään upeassa luonnossamme.

Alueellamme on useita kiinnostavia luontokohteita, jotka odottavat löytäjäänsä. Järviseudulla järjestetään paljon liikunta-aiheisia tapahtumia luonnossa, mutta niistä tietää vain pieni joukko ihmisiä. Usein ongelmana on, että tieto on hajallaan ja se ei tavoita kaikkia.

Järviseudun opastettujen patikointireittien tunnettavuuden lisäämiseksi olemme koonneet karttaesitteen, jonka avulla ulkopaikkakuntalaisenkin on helpompaa osallistua ja löytää perille.

Esitteessä on mainittu yleisiä luonto-ja patikointipolkuja, kuntien ylläpitämiä laavuja ja uimarantoja, joidenka tiedetään olevan tällä hetkellä kunnossa ja huollettuina.

Luonto liikuttaa-tapahtumakalenteri2019 tulee omana julkaisunaan. Kartta-ja tapahtumaesitteet tulevat saataville jokaiseen Järviseudun kuntaan ja sitä jaetaan mm. paikallisilla kesämarkkinoilla.

Luonto liikuttaa on 2018 alkanut yhteistyökokeilu, jossa halutaan Järviseudun kuntien vapaa-ajan ohjaajat ja järjestöt yhteistyöhön. Jokaisella kunnalla ja järjestöllä on vahvuuksia, monipuolista osaamista, ideoita ja resursseja joita kannattaa hyödyntää ja jakaa yli kuntarajojen.

Yhteistyöllä saamme markkinavoimaa ja asukkaat retkeilemään myös naapurikuntien luontokohteissa. Näin saamme koko alueelle enemmän aktiviteetteja ja elinvoimaa.

Lisätiedot Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoimalta Elinvoimaa kuntiin-hankkeelta viivi.korkiatupa@jpyp.fi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät