-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

JPK jyräsi 2011 syntyneiden jääkiekkoturnauksessa Peurungassa

Menneenä viikonloppuna Laukaan Peurungassa pelattiin perinteikäs kaksipäiväinen Long Slide -jääkiekkoturnaus. Mukana oli 17 joukkuetta ympäri Suomen.

Lauantaina Jpk:n pelit alkoivat alkulohkolla, jossa oli kolme peliä. Vastassa oli Kalpa 2 Pohjoinen, Kiekko-Laser 4 ja Jyp 3 Stars. Jpk vei kaikki ottelut ja selvitti tiensä lohkovoittajana ylempään jatkolohkoon.

MAINOS

Ylempi jatkolohko alkoi jo lauantai-iltana. Pelit koveni ja vastaan tuli Kalpa 3 etelä ja Jyp 2 flames. Jpk kuitenkin jatkoi voittoputkea kaataen molemmat vastukset.

Sunnuntaina oli jäljellä enää yksi jatkolohkoon peli, minkä tulos määräsi mennäänkö pronssi- vai kultapeliin. Vastaan asettui kiekko-Laser 2. Tiukan väännön jälkeen JPK selvitti tiensä finaaliin.

Sunnuntai-iltapäivän aikana selvisi finaalivastustaja, Kalpa 1 etelä, joka oli myös pelannut muut turnauksen pelit tappiotta.

Finaali oli jännittynyttä latausta täynnä kenttää ja yleisöä myöden. Tiukan ja vauhdikkaan finaali pelin jälkeen summerin soidessa ilmaan lensivät JPK:n pelaajien hanskat ja alkoi voitonjuhla.

Seitsemän peliä seitsemän voittoa! Joukkue kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita!

Otteluiden tulokset:

Alkulohko JPK – Kalpa 2 Pohjoinen 5-1, JPK – Kiekko-Laser 4 4-0, JPK – Jyp 3 Stars 7-0.

Jatkolohko JPK – Kalpa 3 Etelä 4-2, JPK – Jyp Flames 2-1, JPK – Kiekko-Laser 2 4-2.

Finaali JPK – Kalpa 1 Etelä 3-1.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät