Voittoisan joukkueen valmentajat (takana vas.) Marko Rinne ja Veijo Peltomäki sekä huoltaja Teppo Liikala. Pelaajat vasemmalta Titus Liikala, kapteeni Aleksi Peltomäki, Jere Kotipelto, Aleksi Myllymäki, Tuomas Takala, Sebastian Rinne, Roope Miettinen, Viljami Peltomäki. Edessä maalivahti Minttu Kataja.

JPK jyräsi 2011 syntyneiden jääkiekkoturnauksessa Peurungassa

Menneenä viikonloppuna Laukaan Peurungassa pelattiin perinteikäs kaksipäiväinen Long Slide -jääkiekkoturnaus. Mukana oli 17 joukkuetta ympäri Suomen.

Lauantaina Jpk:n pelit alkoivat alkulohkolla, jossa oli kolme peliä. Vastassa oli Kalpa 2 Pohjoinen, Kiekko-Laser 4 ja Jyp 3 Stars. Jpk vei kaikki ottelut ja selvitti tiensä lohkovoittajana ylempään jatkolohkoon.

Ylempi jatkolohko alkoi jo lauantai-iltana. Pelit koveni ja vastaan tuli Kalpa 3 etelä ja Jyp 2 flames. Jpk kuitenkin jatkoi voittoputkea kaataen molemmat vastukset.

Sunnuntaina oli jäljellä enää yksi jatkolohkoon peli, minkä tulos määräsi mennäänkö pronssi- vai kultapeliin. Vastaan asettui kiekko-Laser 2. Tiukan väännön jälkeen JPK selvitti tiensä finaaliin.

Sunnuntai-iltapäivän aikana selvisi finaalivastustaja, Kalpa 1 etelä, joka oli myös pelannut muut turnauksen pelit tappiotta.

Finaali oli jännittynyttä latausta täynnä kenttää ja yleisöä myöden. Tiukan ja vauhdikkaan finaali pelin jälkeen summerin soidessa ilmaan lensivät JPK:n pelaajien hanskat ja alkoi voitonjuhla.

Seitsemän peliä seitsemän voittoa! Joukkue kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita!

Otteluiden tulokset:

Alkulohko JPK – Kalpa 2 Pohjoinen 5-1, JPK – Kiekko-Laser 4 4-0, JPK – Jyp 3 Stars 7-0.

Jatkolohko JPK – Kalpa 3 Etelä 4-2, JPK – Jyp Flames 2-1, JPK – Kiekko-Laser 2 4-2.

Finaali JPK – Kalpa 1 Etelä 3-1.