0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Toivon Säveliä ja iltaehtoollinen

Samu, oikealta nimeltään Samuli, Saarinen on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta päätoimisena muusikko-evankelistana.

Edellinen ammatti mainostoimiston visuaalisena suunnittelijana sisälsi mm. www-sivujen suunnittelua keskisuurille ja suurille kotimaisille yrityksille, sekä useille Suomen kärkipään artisteille.

MAINOS

Työ kuitenkin päättyi vakavaan loppuun palamiseen vuonna 2010.
Velkaantuminen, vakavat sairaudet ja niiden mukanaan tuoma kuormitus vaikeuttivat elämää vuosikausia ja johtivat lopulta voimien pettämiseen.

Edessä oli suunnanmuutos ja se löytyi työn rinnalla nuoresta pitäen harrastuksena olleesta musiikista.

Vuodesta 2011 lähtien Samu on kiertänyt Suomea erilaisissa seurakuntien tilaisuuksissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa ja vankiloissa ja hoitolaitoksissa.

Laulaen ja kertoen tarinoita omista elämän kipuiluistaan sekä hyvän ja armollisen Jumalan johdatuksesta kaiken keskellä.

Samun musiikissa yhdistyy countryn, bluesin, popin ja folkin piirteitä suomalaiseen haikeuteen, mutta kaiken läpi kuultaa kirkkaana lämmin toivon sävel, joka nostaa ja kantaa vaikeiden aikojen yli.

Torstaina 31.1. kello 19 kuullaan Soinin kirkossa Toivon Säveliä ja elämän kokemuksia Samu Saarisen esittämänä ja kertomana.

Konserttiosan jälkeen on arki-illan ehtoollinen lyhyen kaavan mukaan. Yhteislaulut ovat Viisikielisestä Saarisen säestyksellä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät