-11.3 C
Alajärvi
maanantai 06.2.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Lehtimäen S-markettiin uusi päällikkö

S-market Lehtimäen päällikkö on vaihtunut.

Uutena myymäläpäällikkönä aloitti helmikuun alusta lukien Jonna Harju-Panula Seinäjoelta. Jonna on lehtimäkeläisille jo entuudestaan tuttu, sillä hän toimi ns. päällikön kakkosena Lehtimäellä jo vuonna 2017.

Tässä välissä Jonna työskenteli myymäläpäällikön kakkosena Lapualla.

– Lehtimäelle oli helppo tulla, koska monet asiakkaat ja valtaosa henkilökunnasta oli ennestään tuttuja, Jonna kertoo.

S-market Lehtimäen myymälässä on juuri saatu valmiiksi iso uudistus, joten vaikka päällikkö nyt vaihtui, ei myymälään heti ole tulossa enempää uudistuksia. – Toki aina jotain muuttuu, kyllähän myymäläpäällikön vaihtuminen aina jotenkin näkyy.

Jonna kertoo, että hänelle myymäläpäällikkönä on tärkeää huolehtia henkilöstön viihtyvyydestä, koska se heijastuu suoraan myös palvelussa asiakkaille. – Täällä on hyvä porukka ja rento ilmapiiri, joten täällä on mukava tehdä työtä.

Toinen tärkeä asia on pitää valikoimat sellaisina, että asiakkaat löytävät hyllystä tarvitsemansa.

Toki asiakkaat käyvät paljon myös esimerkiksi Alajärvellä isommassa S-marketissa, mutta perustarpeisiin vastaus pitää löytyä myös oman kylän kaupan hyllystä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät