Järvi-Pohjanmaan toimitilat-palvelusta voit löytää nyt myös tilat kesän juhliin!

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n (JPYP) hallinnoi Elinvoimaa kuntiin -hanketta, jolla haettiin viime keväänä ratkaisua koota kuntien, yritysten, seuratoimijoiden ja yksityisten vajaakäytössä olevat tilat ja tontit yhteen.

Ratkaisuna syntyi Toimitilat -verkkosivusto, joka on rakennettu JPYP:n kotisivuille ja mihin myös kunnat ohjaavat omilta kotisivuiltaan toimitiloja etsivät asiakkaat.

MAINOS

JPYP ylläpitää vapaiden toimitilojen ja tonttien sivustoa yhteistyössä Alajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueella toimivien kiinteistövälittäjien kanssa.

Toimitilat-palvelua on kehitetty edelleen ja nyt sinne on mahdollisuus lisätä myös esim. kuntien, yritysten, seurakuntien ja yhdistysten tarjoamat vuokrattavat sekä varattavissa olevat kokous-ja juhlatilat sekä etätyötiloiksi soveltuvat tilat. Tavoitteena on saada alueemme tilatarjonta paremmin esille ja helposti löydettäväksi.

Palveluun haluttiin mukaan myös etätyöhön soveltuvat tilat, sillä työn tekeminen on murroksessa ja digitalisaation kehittymisen myötä työn tekeminen ei monissakaan toimenkuvissa ole enää paikkaan sidottua. Ihmiset haluavat ja voivat yhä enemmän vaikuttaa siihen missä ja milloin he tekevät työtä.

Toimitilat-palvelussa ilmoittaminen on tarkoitettu Järvi-Pohjanmaan alueella tiloja tarjoaville tahoille. Palvelusta löytyy Alajärven, Soinin ja Vimpelin vapaat toimitilat ja yritystontit.

Tiloja voi hakea käyttötarkoituksen tai kunnan mukaan. Ilmoitusta varten tarvitset tilan tai tontin perustiedot kuten sijainnin, varustelun sekä hyvälaatuisia valokuvia. Tilasta ilmoittaminen on helppoa ja maksutonta.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) on Alajärven kaupungin, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen 22 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö.

Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille. JPYP auttaa uusia yrityksiä alkuun ja auttaa myös toimivia yrityksiä kehittämistyössä niiden tarvitessa toimitiloja.

Mikäli laajasta toimitilavalikoimasta ei juuri nyt löydy yrityksellesi sopivaa tilaa, JPYP auttaa räätälöidysti sen etsimisessä.

MAINOS
Edellinen artikkeliSäännöllisen kotihoidon palveluseteli käyttöön Järvi-Pohjanmaalla
Seuraava artikkeliSote- ja maakuntauudistuksen valmistelu jatkuu