keskiviikko 24.4.2024

Eucabeth Kivikankaalle SM-kultaa

Nuoret yleisurheilijat kilpailivat Joensuun Areenassa Suomenmestaruuksista.

Mukana oli 17-, 19- ja 22 vuotiaiden sarjoissa yli 600 urheilijaa.

Ankkurien Eucabeth Kivikangas voitti SM kultaa N17 sarjan kuulantyönnössä tuloksella 14,71. Eucabeth hallitsi kilpailua ja voittomarginaali oli yli puoli metriä. – Ihan hyvä kisa vaikka alussa työntäminen olikin vähän hukassa, sanoi Eucabeth.

Pitkän kisapäivän päätteeksi Eucabeth juoksi vielä 300 metriä aikaan 42,50 sijoittuen kilpailun seitsemänneksi. – Juoksu ei kulkenut nyt hyvin, olin jo ennen lähtöä vähän väsy, totesi Eucabeth.

Antti Ihamäki juoksi M22 sarjan 3000 metrillä SM pronssille ajalla 8.38,43. Antti oli tyytyväinen juoksuunsa ja myös aikaansa.

Olen taas päässyt harjoittelemaan ja juoksemaan, kertoi Jyväskylässä liikunnalla opiskeleva Antti. – Tästä edetään suunnitellusti kohti kesän ratajuoksuja.